Vágólapra másolva!
Hosszú Katinka Facebook oldalán jelentette be, hogy birtokba vették a magyar csapat garázsát, és készen áll a versenyzésre. Vasárnap száll medencébe a Vaslady, akit Oroszországban is imádnak a szurklók. 

Elfoglaltuk a magyar "garázst", itt történik az olajcsere versenyszámok között! Holnap kezdődik...! #Kazan2015 #IronLady...

Posted by Katinka Hosszu on Saturday, August 1, 2015

Nemcsak Magyarországon, hanem Kazanyban, a vizes világbajnokság helyszínén is óriási kedvenc Hosszú Katinka, aki hét egyéni számot vállalt a csúcsviadalon, melynek vasárnap kezdődnek meg úszóküzdelmei 50 méteres medencében.

A 200 és 400 méteres vegyesúszás címvédője a Kazan Arena tőszomszédságában felállított szurkolói zónában tartott dedikálást annak a sportszergyártó cégnek az üzletében, amely az ő kollekcióját, az Iron Ladyt is forgalmazza.

A 26 éves magyar sportoló rendkívül kedvesen, széles mosollyal fogadott minden egyes szurkolót, akiknek nagyjából ötvenméteres sort kellett kiállniuk a szakadó esőben ahhoz, hogy találkozzon a kiváló úszóval. Hosszú rendíthetetlenül osztotta az aláírásokat, ölelkezett a fényképhez, de több drukker kamerájára még egy-egy videoüzenetet is felmondott.

Vasárnap szabadjára engedi Forrás: Hosszú Katinka Facebbok

Az eseményre elkísérte férje, egyben edzője, Shane Tusup, aki már nagyon várja a vasárnapi rajtot: "Egyelőre szerencsére minden nagyon sima, a hotel szép, az utazás könnyen megoldható, az edzések pedig jól mennek. A világbajnokság holnap kezdődik, ezen a ponton én már csak annyit tehetek, hogy összefonom az ujjaimat, és bízok benne, hogy minden rendben lesz" - mondta az MTI-nek a tréner, aki szerint egy ilyen lazább esemény is, mint a dedikálás, segíti a felkészülést.

- mondta Shane Tusup.