NHL: kiütötték a címvédő Washingtont

Minnesota WIld v Nashville Predators GettyImageRank2
NASHVILLE, TN - OCTOBER 15: Roman Josi #59, Viktor Arvidsson #33, and Ryan Ellis #4 of the Nashville Predators congratulate teammate Filip Forsberg #9 on scoring a goal against the Minnesota Wild during the second period at at Bridgestone Arena on October 15, 2018 in Nashville, Tennessee. Frederick Breedon/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A címvédő Washington Capitals és a nyugati bajnok Vegas Golden Knights is vereséget szenvedett az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.

A fővárosi együttes Nashville-be látogatott, ahol esélye sem volt a nagyszerűen játszó Predators ellen. A hazaiak az első negyed után 2-0-ra vezettek, a másodikban pedig négy gólt ütöttek, s eldöntötték a találkozót, melyet végül 7-2-re nyertek meg. A meccs legjobbja a Nashville svéd csatára, a három gólos Viktor Arvidsson volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Arvy party time! Three goals means an @enterprise hatty for @viktorarvidsson.

NHL (@nhl) által megosztott bejegyzés,

A Golden Knights lényegesen nagyobb csatában maradt alul a Winnipeg Jets elleni rangadón. A nevadai együttes játékosai rengeteget lőttek, ám a hazaiak kapusa, Laurent Brossoit 44-ből 43-at védett.

Folytatódik az Anaheim Ducks mélyrepülése, amely sorozatban 12. vereségét szenvedte el, ugyanis 3-1-re kikapott a Detroit Red Wingstől.

Eredmények:
Nashville Predators-Washington Capitals 7-2
Winnipeg Jets-Vegas Golden Knights 4-1
New York Islanders-St. Louis Blues 2-1 - hosszabbítás után
New York Rangers-Carolina Hurricanes 6-2
Columbus Blue Jackets-New Jersey Devils 4-1
Montreal Canadiens-Florida Panthers 5-1
Detroit Red Wings-Anaheim Ducks 3-1
Minnesota Wild-Los Angeles Kings 3-2 - szétlövéssel
Dallas Stars-Tampa Bay Lightning 0-2
San Jose Sharks-Pittsburgh Penguins 5-2