Megszakadt a Calgary és a Dallas győzelmi sorozata az NHL-ben

Calgary Flames
COLUMBUS, OH - DECEMBER 4: Mike Smith #41 of the Calgary Flames is congratulated by his teammates after defeating the Columbus Blue Jackets 9-6 on December 4, 2018 at Nationwide Arena in Columbus, Ohio. Kirk Irwin/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Nyugati főcsoportban a Calgary Flames, és a Dallas Stars győzelmi sorozata is megszakadt az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL), miután a vasárnapi játéknapon mindkét együttes vendégként szenvedett vereséget.

A Calgary az Edmonton Oilers otthonában kapott ki 1-0-ra - Connor McDavid 13. percben gólja döntötte el a találkozót -, míg a Dallas az előző idényben újoncként nagydöntős Vegas Golden Knights vendégeként 4-2-re.

A Calgary öt győzelem után kapott ki Forrás: AFP/2018 Getty Images/Kirk Irwin

Sorozatban hetedik rendes játékidős vereségét szenvedte el a Chicago Blackhawks, amely ezúttal otthon kapott ki a Montreal Canadienstől. A vendégek győzelmet érő találata az 59. percben esett. Brock Boeser három góllal, míg Elias Pettersson öt ponttal - egy gól és négy gólpassz - járult hozzá a Vancouver Canucks 6-1-es idegenbeli sikeréhez.

Szétlövés után kapott ki 6-5-re a New Jersey Devils az Anaheim Ducks otthonában, a vendégeknek ez volt a hatodik túlórája a szezonban, és a hatodikat is elbukták.

Eredmények
Edmonton Oilers-Calgary Flames 1-0
Vegas Golden Knights-Dallas Stars 4-2
St. Louis Blues-Vancouver Canucks 1-6
Winnipeg Jets-Philadelphia Flyers 7-1
Ottawa Senators-Boston Bruins 1-2 - hosszabbítás után
Chicago Blackhawks-Montreal Canadiens 2-3
Anaheim Ducks-New Jersey Devils 6-5 - szétlövés után