Kiállították az első negyedben, azonnal elment gyúrni

Golden State Warriors v Utah Jazz GettyImageRank3 BASKETBALL SPORT
SALT LAKE CITY, UT - OCTOBER 19: Rudy Gobert #27 of the Utah Jazz controls the ball in a NBA game against the Golden State Warriors at Vivint Smart Home Arena on October 19, 2018 in Salt Lake City, Utah. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Gene Sweeney Jr./Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Utah Jazz 118-91-re legyőzte a Houston Rockets együttesét az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) legutóbbi játéknapján. Mindezt úgy sikerült elérnie a csapatnak, hogy már az első negyedben elveszítette centerét, a Rudy Gobert-t, aki dührohamot kapott.

A tavalyi Év Védője-díj győztese ellen az első negyedben ítéltek támadófaultot, ő pedig idegességében szétvert egy vizespoharat a zsűriasztalon.

Ezzel két perc után kiállították, ő pedig egyenesen a konditerem felé vette az irányt, hogy hasznosan töltse hirtelen keletkezett szabadidejét. Persze ott is követte a mérkőzés történéseit.

A Jazz nélküle is legyőzte a gyengélkedő Houstont, ezzel visszatornázta a mérlegét 50%-ra.

A Boston Celtics zsinórban 4. sikerét aratta a New York Knicks elleni 128-100-as győzelmével, míg a Phoenix Suns továbbra is félelmetes ütemben gyűjti a vereségeket, ezúttal a Portlanddel szemben maradt alul.

Eredmények:
Boston Celtics-New York Knicks 128-100
Portland Trail Blazers-Phoenix Suns 108-86
Utah Jazz-Houston Rockets 118-91