Megvillantak az öreg legendák az NFL hétfő esti rangadóján

Washington Redskins v Philadelphia Eagles GettyImageRank2
PHILADELPHIA, PA - DECEMBER 03: Darren Sproles #43 of the Philadelphia Eagles shakes hands with Adrian Peterson #26 of the Washington Redskins after the game at Lincoln Financial Field on December 3, 2018 in Philadelphia, Pennsylvania. The Eagles defeated the Redskins 28-13. Mitchell Leff/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A címvédő Philadelphia Eagles 28-13-ra legyőzte a Washington Redskinst az NFL 13. fordulójának hétfő esti rangadóján.

Az NFC East csoportrangadójának legnagyobb tétje az volt, melyik csapat tud tapadni az éllovas Dallas Cowboysra, hogy a texasi alakulatot a hátralevő fordulókban esetleg megelőzve rájátszásba jusson. Sokáig a Redskins vezette a kvartettet, de a veterán irányító, Alex Smith horrorisztikus sérülése óta nem tudott nyerni, azt a meccset, és a következőt is elveszítette a fővárosi klub. Az Eagles sem mondható egészségesnek, gyakorlatilag már az utcáról rángatnak be embereket a secondarybe, Doug Pederson csapata pedig meg sem tudja közelíteni tavalyi formáját.

A Redskinben Colt McCoy kezdett irányítóként, de ő is eltörte a sípcsontját, így beállhatott sokak kedvence, Mark Sanchez, aki valahogy mindig talál visszautat az NFL-be. Persze ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, összesen 100 yardra és egy interceptionre futotta tőle. A 33 éves futólegenda, Adrian Peterson viszont egyszer meg tudott villanni, 90 yardos touchdownfutásánál még sosem szerzett hosszabbat, ezzel 10-7-re vezetett a Washington.

Erre egy másik veterán klasszis, Darren Sproles válaszolt, aki két szörnyű sérülés után tudott visszatérni, és 2016 után ismét hatpontost ünnepelhetett.

A félidő végén Dustin Hopkins mezőnygóljával egy pontra zárkózott a Redskins, a harmadik negyedben nem született pont. Majd jött a negyedik, ahol a bajnok állva hagyta a vendégeket, Carson Wentz második TD-passzával, egy kétpontossal, valamint két jó Jake Elliott-mezőnygóllal 14 pontot szerzett, végül 28-13-ra nyert, és 6 győzelem mellett 6 vereséggel áll, akárcsak a Redskins.