Durant 51 pontja is kevés volt a Golden State-nek

Orlando Magic v Golden State Warriors GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
OAKLAND, CA - NOVEMBER 26: Kevin Durant #35 of the Golden State Warriors reacts after being fouled during their game against the Orlando Magic at ORACLE Arena on November 26, 2018 in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Ezra Shaw/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Toronto Raptors hosszabbítás után 131-128-ra legyőzte otthon a címvédő Golden State Warriors csapatát az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. A vendégeknél Kevin Durant 51 pontot szerzett.

A kanadai csapat sorozatban hetedik sikeréért a nyáron a San Antonio Spurstől szerződtetett Kawhi Leonard tett a legtöbbet, aki 37 pontot szerzett. A Raptors ezt megelőzően sorozatban nyolc mérkőzésen maradt alul a Warriorsszal szemben. Leonard mellett is volt több jó egyéni teljesítmény a hazai együttesben: Pascal Siakam 26 pontot dobott, és a hosszabbítás utolsó perceiben öt büntetője is sikeres volt.

Durant 51 pontja ellenére is kikapott GSW Forrás: AFP/2018 Getty Images/Ezra Shaw

A Los Angeles Lakers hazai pályán - a 38 pontos LeBron James vezetésével - győzte le az Indiana Pacerst. Luke Walton csapata az első negyed után már 38-15-re is vezetett, de a harmadik felvonásra a vendégek - 24 pontos hátrányt ledolgozva - kerültek előnybe, mielőtt a Lakers ismét a maga javára fordította az összecsapást.

A másik Los Angeles-i csapat is győzött: a Clippers a Sacramento Kings vendégeként nyert 12 ponttal, és sorozatban negyedszer ünnepelhetett.

Eredmények
Toronto Raptors-Golden State Warriors 131-128 - hosszabbítás után
Los Angeles Lakers-Indiana Pacers 104-96
Sacramento Kings-Los Angeles Clippers 121-133