A hátán fekve szerzett képtelen gólt a német játékos - videó

Vancouver Canucks v New York Islanders GettyImageRank2
NEW YORK, NEW YORK - NOVEMBER 13: Tom Kuhnhackl #14 of the New York Islanders scores at 5:11 of the first period as he is being tripped by Ben Hutton #27 of the Vancouver Canucks at the Barclays Center on November 13, 2018 in the Brooklyn borough of New York City. Bruce Bennett/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi hokiliga (NHL) legutóbbi játéknapján a német Tom Kühnhackl jóvoltából megszületett az idény egyik legszebb, de mindenképpen a legfurcsább gólja.

A New York Islanders a Vancouver Canucks csapatát fogadta, és a kanadai együttes hamar megszerezte a vezetést az első harmadban. Gyorsan jött a válasz az Islanderstől, méghozzá egy elképesztő, háton fekvős góllal Tom Kühnhackltől.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

We're still trying to figure this one out...

NHL (@nhl) által megosztott bejegyzés,

A 26 éves német szélső a harmadik harmadban még egyszer betalált, az ő vezetésével az Islanders végül 5-2-re nyert.

A nap legnagyobb rangadója nem okozott csalódást, a San Jose Sharks 5-4-re győzött hazai pályán a Nashville Predators ellen. A kaliforniai együttes 3-0-s vezetésre tett szert, de a vendég csapat fordítani tudott. A csattanó még hátravolt, először a Sharks kapitánya, Joe Pavelski egalizált, majd mindössze 13 másodperccel később Joe Thornton a győzelmet is megszerezte.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The 400th goal of Jumbo Joe's illustrious career! AND it was the game winner.

NHL (@nhl) által megosztott bejegyzés,

Ez volt karrierje 400. találata, az NHL történetében ő a 7. játékos, aki legalább 400 gólt és 1000 gólpasszt szerzett, valamint 1500 mérkőzést tudhat maga mögött.

Visszatért a címvédő Capitals csapatába Tom Wilson, akit még a szezon elején tiltott el az NHL 20 meccsre. Ezt aztán 14-re csökkentette, a balhés játékos pedig élt a lehetőséggel, és már az első harmadban beköszönt, csapata pedig 5-2-re nyert a Minnesota otthonában.

Eredmények, NHL:
New Jersey Devils–Pittsburgh Penguins 4–2
New York Islanders–Vancouver Canucks 5–2
Philadelphia Flyers–Florida Panthers 1–2
Buffalo Sabres–Tampa Bay Lightning 2–1
Detroit Red Wings–Arizona Coyotes 6–1
Minnesota Wild–Washington Capitals 2–5
Edmonton Oilers–Montreal Canadiens 6–2
Los Angeles Kings–Toronto Maple Leafs 1–5
San Jose Sharks–Nashville Predators 5–4