Megmutatta monokliját Conor McGregor

UFC 229: Khabib v McGregor GettyImageRank2 SPORT MARTIAL ARTS
LAS VEGAS, NV - OCTOBER 06: Conor McGregor of Ireland is sits on the mat in the octagon after being defeated by Khabib Nurmagomedov of Russia by submission in their UFC lightweight championship bout during the UFC 229 event inside T-Mobile Arena on October 6, 2018 in Las Vegas, Nevada. Harry How/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Conor McGregor a vasárnap hajnali botrányosan végződő UFC229 gála után először mutatta meg a küzdelem nyomait magán viselő ábrázatát a szélesebb közönségnek.

Az amerikai ketrecharcos szervezet ír fenegyereke előbb az oktagonban szenvedett vereséget a dagesztáni Habib Nurmagomedovtól, majd a mérkőzés után kitört csetepatéból is aktívan kivette részét, mely során adott és kapott is becsülettel. Harminchat óra elteltével, már némileg lehiggadva először posztolt a közösségi oldalán, és a képen jól látszik, hogy szépen ki lett dekorálva a képes fele.

Az ír persze nem állta meg, hogy ne küldjön szöveges üzenetet is a kép mellé: "Elvesztettük a meccset, de megnyertük a csatát. A háború folytatódik." Ezzel gyakorlatilag megerősített, amit közvetlenül a mérkőzés után írt ki a Twitterre, miszerint akár máris kezdhetik szervezni a visszavágót.