NFL: visszatér a bajnokcsapat irányítója

Washington Redskins v Philadelphia Eagles GettyImageRank1 SPORT HORIZONTAL American Football - Sport USA Sports Team Philadelphia - Pennsylvania COMMEMORATION Touchdown Photography Quarterback Washington Redskins NFL Lincoln Financial Field Philadelphia E
PHILADELPHIA, PA - OCTOBER 23: Quarterback Carson Wentz #11 of the Philadelphia Eagles celebrates a touchdown by teammate Nelson Agholor #13 during the fourth quarter of the game against the Washington Redskins at Lincoln Financial Field on October 23, 2017 in Philadelphia, Pennsylvania. Elsa/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A harmadik játékhéten, azaz vasárnap visszatérhet a pályára Carson Wentz, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) címvédő Philadelphia Eagles irányítója.

A 25 éves játékos még az előző szezon alapszakaszának végén, a Los Angeles Rams elleni rangadón szenvedett súlyos térdsérülést, de még a pályán maradt befejezni a támadást, melynek végén kiosztotta a klubrekordnak számító 33. touchdown-passzát az évben.

A mérkőzés után derült ki, hogy térdszalag-szakadást szenvedett.

Sérülése miatt a Super Bowlba vezető úton már Nick Foles irányította a csapatot, amely a nagydöntőben 41-33-ra győzte le az akkor címvédő New England Patriots együttesét, Folest pedig megválasztották a Super Bowl legértékesebb játékosának (MVP). Az Eagles ezzel a klub történetében először hódította el a Vince Lombardi-trófeát.