LeBron James saját fiával rendezett zsákolóversenyt több ezer ember előtt

Cleveland Cavaliers v Golden State Warriors GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
OAKLAND, CA - DECEMBER 25: LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers hangs onto the rim after a slam dunk against the Golden State Warriors during an NBA basketball game at ORACLE Arena on December 25, 2017 in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Thearon W. Henderson/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Napjaink legjobb kosarasa, LeBron James éppen jól megérdemelt pihenését tölti új lakhelyén, Los Angelesben. Mivel még a felkészülés nem kezdődött el, van ideje fia, Bronny James meccseire járni, aki a Blue Chips csapatát erősíti különböző nyári tornákon. És ha már arra járt, bemutatót is tartott, amihez fia is csatlakozott ezúttal.

Majd Apa megmutatja, hogy is kell ezt:

Bronny sem akart lemaradni, így megszületett a 13 éves fiú első zsákolása. Nem is csúnya!

LeBron már korábban kijelentette, hogy addig szeretne az NBA-ben játszani, amíg fia ellen pályára léphet. Persze már azt sem lehet készpénznek venni, hogy Bronny eljut a világ legjobb bajnokságáig, de egybehangzó vélemények szerint rendkívül tehetséges fiúról van szó. Már csak hat év, és kiderül, összejön-e LeBron terve.