NBA: sztárjai nélkül is győzött a tartalékos címvédő

Golden State Warriors v Washington Wizards GettyImageRank2 People SPORT HORIZONTAL Waist Up Basketball - Sport USA Washington DC One Person Taking a Shot - Sport Incidental People Photography Making a Basket Washington Wizards Golden State Warriors NBA NB
WASHINGTON, DC - FEBRUARY 28: Kevin Durant #35 of the Golden State Warriors shoots against the Washington Wizards during the first half at Capital One Arena on February 28, 2018 in Washington, DC. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Patrick Smith/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Washington Wizards és a Sacramento Kings is hosszabbításban győzött az észak-amerikai kosárlabdaligán (NBA). A címvédő Golden State is nyert, annak ellenére, hogy Steph Curry, Klay Thompson és Draymond Green sem játszhatott.

A washingtoniak már 20 pontos hátrányban is voltak Bostonban, mégis is sikerült nyerniük a sok sérült miatt tartalékos Celtics otthonában. Ehhez persze kellett Jodie Meeks hidegvérű hármasa, amivel a csapat hosszabbításra mentette a találkozót.

@ottodayporter22 finds the open Jodie Meeks in the corner to send us to OT @nbaonespn!

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

Pedig a Boston újonca, Jayson Tatum megnyerhette volna hosszabbításban, de a büntetőnél megremegett a keze.

A sacramentói De'Aaron Fox az utolsó másodpercben egyenlített egy elképesztően nehéz dobással, majd csapata a ráadásban nyert a Miami Heat ellen.

A címvédő Golden State Warriors elviselte sérült sztárja, a 30. születésnapját ünneplő Stephen Curry, valamint Klay Thompson és Draymond Green hiányát, és 117-106-ra verte a vendég Los Angeles Lakerst.
Az orlandói Jonathon Simmons egyéni csúcsnak számító 35 ponttal járult hozzá a Milwaukee Bucks elleni sikerhez, így csapatának megszakadt az öt vereségből álló sorozata.

Eredmények:
Orlando Magic-Milwaukee Bucks 126-117
Boston Celtics-Washington Wizards 124-125, hosszabbítás után
Sacramento Kings-Miami Heat 123-119, hosszabbítás után
Golden State Warriors-Los Angeles Lakers 117-106