Újabb rekordot döntött meg a vegasi csodacsapat

Vagas Golden Knights v Detroit Red Wings GettyImageRank2 SPORT ICE HOCKEY National Hockey League
DETROIT, MI - MARCH 08: Alex Tuch #89 of the Vegas Golden Knights celebrates his second period goal with teammates while playing the Detroit Red Wings at Little Caesars Arena on March 8, 2018 in Detroit, Michigan. Gregory Shamus/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Tovább tart a Vegas Golden Knights szárnyalása, ezúttal az újonc csapat által elért legtöbb idegenbeli győzelem rekordját döntötték meg. A játéknapon négy mérkőzés is csak szétlövés után dőlt el.

A Vegas Golden Knights csapata a sportvilág ügyeletes csodája, és nem úgy tűnik, minth a nevadai újonc behúzná a féket: szombaton este Buffalóban nyertek 1-1-es játékidőt követően szétlövéssel, és továbbra is második helyen állnak Nyugaton a Nashville mögött.

A győztes rávezetés:

A Predators meccsén ugyancsak szétlövés döntött, ők azonban a sztori rossz végén álltak, végül csak egy pontot szereztek hazai jégen a New Jersey Devils ellen. A Florida Panthers a New York Rangers otthonában győzött szétlövéssel, míg a negyedik büntetőpárbajra a ligaelső Tampa otthonában került sor, ahol a Lightning végül 3-2-re verte a Montreal Canadians csapatát.

A legtöbb gól, összesen tizenegy, Bostonban esett, ahol a hazai Bruins 7-4-re verte a Chicago Blackhawks együttesét. A vendégek a záró negyed előtt még 4-3-ra vezettek, az játékrész elején három percen belül ütött három gólt a Bruins, majd közvetlenül a lefújás előtt még egyet.

Eredmények:
Buffalo - Vegas 1-2 (szétlövéssel)
Tampa Bay - Montreal 4-3 (szétlövéssel)
Edmonton - Minnesota 4-1
Boston - Chicago 7-4
Nashville - New Jersey 2-3 (szétlövéssel)
Florida - New York Rangers 4-3 (szétlövéssel)
Toronto - Pittsburgh 5-2
San Jose - Washington 0-2
L.A. Kings - St. Louis 2-7
Philadelphia - Winnipeg 1-2
Colorado - Arizona 5-2