LeBron James parádézott, a Toronto drámai meccsen nyert Detroitban

Cleveland Cavaliers v Washington Wizards GettyImageRank2 BASKETBALL NBA SPORT
WASHINGTON, DC - NOVEMBER 3: LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers celebrates during the end of the Cavaliers 130-122 win over the Washington Wizards at Capital One Arena on November 3, 2017 in Washington, DC. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Rob Carr/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Az NBA-ben sorozatban 17. győzelmét is megszerezte a Houston Rockets, de komoly győzelmi szériában van a Toronto Raptors és a New Orleans Pelicans is.

A Clevelandben LeBron James húzott elő valamit a cilinderből, az utolsó negyedben sorra dobálta a nehezebbnél nehezebb kosarakat, végül 39 ponttal zárt, fontos győzelmet aratott a Cavs.

Három parádés kosár, amikor a legnagyobb szükség volt rá:

Each one fancier than the previous, @kingjames puts up 3 clutch buckets late!

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

A Pelicans Sacramentóban tudott nyerni, zsinórban tízedik győzelmét aratta a New Orleans, Nikola Mirotic 26 ponttal zárt. A Rockets is képtelen hibázni, Harden 26 pontot tett be a közösbe, 17-es győzelmi szériában van a Houston.

A Toronto Raptors drámai csatában nyert Detroitban, Demar Derozan 42 pontig jutott, úgy, hogy az utolsó negyedben 15 pontot dobott. Egy zsákolással vezetett a meccs vége előtt négy másodperccel a Raptors, de Blake Griffin egyenlíteni tudott, így jöhetett a ráadás.

@demar_derozan ...with the game on the line!

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

A hosszabbításban felváltva estek a kosarak, végül ezzel a hármassal nyert a Raptors és első csapatként biztosította a helyét a rájátszásban.

@fredvanvleet buries the game-winner ...as the @raptors become the first team to clinch an #NBAPlayoffs berth!

NBA (@nba) által megosztott bejegyzés,

Eredmények:
Indiana Pacers-Utah Jazz 84-104
Detroit Pistons-Toronto Raptors 119-121 - hosszabbítás után
Chicago Bulls-Memphis Grizzlies 119-110
Milwaukee Bucks-Houston Rockets 99-110
Sacramento Kings-New Orleans Pelicans 101-114
Denver Nuggets-Cleveland Cavaliers 108-113
Los Angeles Lakers-Orlando Magic 108-107