NBA: a Toronto litván centere megőrjítette a kanadai kommentátorokat

Toronto Raptors v Phoenix Suns GettyImageRank2 SPORT BASKETBALL NBA
PHOENIX, AZ - DECEMBER 13: Jonas Valanciunas #17 of the Toronto Raptors reacts during the second half of the NBA game against the Phoenix Suns at Talking Stick Resort Arena on December 13, 2017 in Phoenix, Arizona. The Raptors defeated the Suns 115-109. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Christian Petersen/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A keleti első Toronto Raptors hazai pályán öt ponttal legyőzte a Charlotte Hornets gárdáját vasárnap az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában.

A Raptors ragyogóan kezdte a meccset, és bár a negyedik negyedben visszajött két pontra a Hornets, végül sikerült lezárnia a kanadai együttesnek a találkozót. A jó startból egyébként a litván center, Jonas Valanciunas is kivette a részét, gyönyörű megoldásaival hihetetlen rajongást váltott ki a hazai kommentátorokból, Matt Devlinből és Jack Armstrongból. Ahogy ők is mondták: halál, adók és Valanciunas triplái, utalva arra, hogy ez a három dolog biztos az életben.

Zsinórban nyolcadik győzelmét aratta a New Orleans Pelicans, amely Dallasban győzött, ezúttal Anthony Davis mellé felnőtt a 30 pontos Jrue Holiday és a 24 pontos Nikola Mirotic is.

Atlantában két "kiesőjelölt" csapott össze, végül a hazai csapat örülhetett a Phoenix ellen. A végén Taurean Prince emelte be a győztes hárompontost.

A feltörekvő csapatok csatáját a Milwaukee Bucks nyerte Giannis Antetokounmpo fantasztikus estéjével, a görög klasszis 35 pontot, 9 lepattanót és 7 gólpasszt tett a közösbe.

Eredmények:
Atlanta Hawks-Phoenix Suns 113-112
Toronto Raptors-Charlotte Hornets 103-98
Washington Wizards-Indiana Pacers 95-98
Dallas Mavericks-New Orleans Pelicans 109-126
Milwaukee Bucks-Philadelphia 76ers 118-110
Los Angeles Clippers-Brooklyn Nets 123-120
Sacramento Kings-New York Knicks 102-99