Kimaradt a csapatból, levessel öntötte nyakon edzőjét

J R Smith
ATLANTA, GA - FEBRUARY 09: JR Smith #5 of the Cleveland Cavaliers is defended by Isaiah Taylor #22 of the Atlanta Hawks at Philips Arena on February 9, 2018 in Atlanta, Georgia. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Egy tányér levest öntött a másodedzőre, és ezért egy mérkőzésre eltiltotta klubja, a Cleveland Cavaliers J.R. Smith kosárlabdázót.

Az észak-amerikai bajnokság (NBA) legutóbbi, csütörtöki játéknapján Smith nem lépett pályára a vendég Philadelphia 76ers ellen. A vezetőedző, Tyronn Lue a találkozó előtt csak annyit árult el, hogy viselkedési problémák miatt hagyta ki a játékost. Később az ESPN kiderítette, hogy

Smith a csütörtök délelőtti dobóedzést követően, a közös ebédhez készülődve egy tányér levest öntött Damon Jones másodedzőre.

Smith csúnya bosszút állt Forrás: AFP/2018 Getty Images/Kevin C. Cox

Smith pénteken már újra edzésbe állhat, és ha a vezetőedző is úgy akarja, akkor pályára léphet szombaton a Denver Nuggets ellen.

A csütörtöki meccset a renitens játékos nélkül a Cleveland 108-97-re elveszítette.