Elárult néhány részletet a terhességéről Harcsa Veronika

Vágólapra másolva!
A Szakcsi Rádió csatornahangja a közmédia új online jazz-rádiójának hivatalos indulása alkalmából vendégeskedett az M2 Petőfi TV Esti Kornél című élő műsorában. A hamarosan anyai örömök elé néző előadóművész otthonában is gyakran szól a jazz, ezért bízik benne, hogy születendő gyermeke hozzá hasonlóan zenerajongó lesz.
Vágólapra másolva!

„Olyan ismerőseim is megkerestek azzal, hogy hallgatják a Szakcsi Rádiót, akikről nem feltételeztem, hogy szeretik a jazzt” – kezdte a rádió csatornahangja, Harcsa Veronika az M2 Petőfi TV esti élő műsorának vendégeként. A kétszeres Fonogram-díjas énekes szerint a rádió közönsége mellett annak névadója, Szakcsi Lakatos Béla is bizonyára elégedetten hallgatná a közmédia új, a nap 24 órájában elérhető online rádióadóját.

Biztos vagyok benne, ha Szakcsi Lakatos Béla velünk lenne még, borzasztóan örülne neki, hogy létezik egy rádiócsatorna, ami kiemelten a magyar jazz-zenével foglalkozik, és azon belül lehetőséget biztosít a nagy generáció tagjai mellett a fiataloknak is. Rendkívül fontosnak tartotta a tehetséggondozást 

– hangsúlyozta az előadóművész. A Szakcsi Rádió egyik fontos célja, hogy a több évtizedes múltra visszatekintő magyar jazz mellett bemutassa a feltörekvő jazz-zenészeket is. Ennek nyomán indította el felhívását fiatal zenészek számára, akik saját szerzeményeiket küldhetik be, és dalaik bekerülhetnek a magyar jazz rádiójának zenei körforgásába. A szakcsiradio@mtva.hu e-mail címre beküldött dalokat szakmai grémium bírálja el.

Harcsa Veronika megjegyezte, otthonában gyakran szól a Szakcsi Rádió, de alapvetően sokféle zenét hallgat. 

Két hónapon belül anyai örömök elé néz: július végére várja első gyermeke érkezését. Mint mondja, bízik benne, hogy születendő gyermeke hozzá hasonlóan zenerajongó lesz, hiszen már az anyaméhben is sok zenei hatás éri. 

A teljes beszélgetés újranézhető az M2 Petőfi TV Médiaklikk-oldalán, amelyen 60 napig elérhetők a korábbi műsorok is.

Nemrég jelentette be a terhességét

Az énekesnő szinte soha nem beszél a magánéletéről, így csak annyit lehet tudni, hogy 2016-ban házasodott össze a férjével. Mint nemrég írtuk, most kisbabát várnak, hamarosan bővül a családjuk.

"Igen, megtörténik, június környékére várom a babámat! Koncertezők: idén csak Magyarországon lépek fel, úgyhogy tavasszal találkozunk! 2025-ben folytatódik a nemzetközi turné" - írta az oldalán akkor, és azt is megmutatta, hogyan gömbölyödik a hasa.