Szívszorító fotó Azahriah menedzseréről, aki a napokban meghalt, egy újabb zenész búcsúzik - kép

Szakács Gergő
Vágólapra másolva!
Mindenkit megviselt a halála, aki ismerte. 36 éves volt.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, hosszan tartó betegség után, 36 éves korában meghalt Ferich Balázs, aki a hazai zenei élet egyik meghatározó alakja volt, ő volt a társalapítója a Supermanagementnek.

Olyan híres és elismert előadók tartoznak a kiadó-menedzserirodához, mint Azahriah, a Wellhello vagy a Follow The Flow.

Ferich Balázs korábban a Blind Myself nevű magyar metálzenekar basszusgitárosaként is bizonyított a színpadon.

A hazai zenevilág egyik oszlopos tagját felesége és két gyereke is gyászolja.

Nemrég a népszerű a Follow The Flow zenekar énekese, Szakács Gergő az Instagram-oldalán osztott meg egy szívszorító fotót, ahol nemcsak mentorától, de barátjától is búcsúzott.

"Egy hete, hogy elmentél és már azóta is annyi mindenről kellett volna beszélnünk... kijött az új Alfa, Fucsovics nyert egy ATP-t, múlt héten elhoztam a grillt, amit már vagy 4 éve ígérgetek, hogy majd sütögetünk rajta... Már ki is próbáltam, de nem emlékszem, hogy honnan rendeltél húspogácsát, pedig az tudom, hogy nagyon finom volt. 

Végül nem hajtottad meg a motort és a kisfiammal sem tudtatok találkozni. Ma már nincs kinek elküldenem a friss eladó lakásokat, hogy számolgassunk és beszélgessünk vendégház üzemeltetésről, fotózásról, túrázásról, kajáról... célokról!

 

Arról, hogy hogyan lehet beutazni a fél világot egy babával, mint, ahogy ti tettétek, és hogy miképpen lehetne elérni a norvég fjordok mellett álló kis mesebeli farmot, mint nyugdíjas spotot, ahol egyszer majd megállhatunk.

Alig több mint 3 évvel voltál idősebb, mégis mentorként vezettél, kísértél az utolsó pillanatig a Müpába és az Arénába, kezeltél higgadtan, amikor gyerek voltam és adtad a legjobb tanácsot, miközben a legőrültebb lealjasodásban is ugyanolyan társ voltál.

Te vagy, aki mindig mosollyal vársz és kávéval kínálsz, aki rendszerezi a csapongó gondolataimat és kihámoz belőlük egy járható utat. Aki úgy tesz hozzá, hogy minden értelmet nyer. Megmutattad hogy kell nem csak kergetni, de realitássá formálni az álmainkat, hogy milyen szeretettel építeni, szenvedéllyel élni és kimaxolni az összes földi percet. 

Köszönök mindent Balázs! 

Még találkozunk" - olvasható a bejegyzésben.

Sztárok is elbúcsúztak tőle

A hazai sztárvilágon belül rengetegen ismerték és szerették, éppen ezért többen a közösségi oldalakon búcsúztak tőle.

"Sok-sok szeretettel gondolunk Bazsira, családjára és rátok Geri. 

Őszintén együtt érzünk és sok erőt kívánunk Nektek, az egész zenekar, stáb nevében

- írta Pásztor Anna, az Anna And The Barbies együttes nevében.

Őszinte részvétem, Gergő, sok erőt a családnak, mérhetetlen fájdalom

 - írta Tóth Gabi.

"Jaj, Istenem! Nagyon sajnálom... Őszinte részvétem a családnak, Nektek!” - olvasható a bejegyzés alatt Heatle Dávid megjegyzése.