Vágólapra másolva!
Az egyesből való kiesése után már sok mindennek tud örülni Babos Tímea, aki Anasztaszija Pavljucsenkovával bejutott a legjobb 32 közé az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyében. Videointerjú.

A magyar-orosz kettős két szettben, 1 óra 20 perc alatt győzte le a Sorana Cirstea, Carina Witthöft román-német duót. „Minden erőmmel azon vagyok, hogy élvezzem a játékot. A mai páros is erről szólt" – nyilatkozta az Origo helyszíni tudósítójának.

Elmondta, hogy bár Serena és Venus Williams ellen kellett volna játszaniuk, az amerikai sztárpáros visszalépése semlegesen érintette. „Előzetesen úgy éreztem, ha valahol, akkor az első körben legyőzhetők ők is. A visszalépésük nem lepett meg, de nyilván tudat alatt volt egy kis öröm, hogy nem kell megszakadnunk az első fordulóban" – mondta.

Anasztaszija Pavljucsenkova és Babos Tímea Forrás: Origo

Elárulta, hogy a korai egyes búcsú után kissé mélypontra került, de most már a nap 90 százalékában jól érzi magát. Amikor elönti a rossz érzés, akkor kicsit egyedül kell lennie, hogy összeszedje magát. „Kicsit hullámvasút ez az egész" – tette hozzá.

A teljes videointerjút itt nézheti meg: