Ott találta el az ellenfelét, ahol a legjobban fáj

Stan Wawrinka, tenisz, US Open
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 09: Stan Wawrinka of Switzerland reacts to winning the second set against Kei Nishikori of Japan during their Men's Singles Semifinal Match on Day Twelve of the 2016 US Open at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on September 9, 2016 in the Queens borough of New York City. Chris Trotman/Getty Images for USTA/AFP
Vágólapra másolva!
Stan Wawrinka ötszettes meccset nyert a tenisz Australian Openen, de ellenfelének, Martin Klizannak nem a vereség fájt a legjobban.

Stan Wawrinka még sosem kapott ki az AusOpen nyitókörében, ezt a rekordját ezúttal is megőrizte. Pedig Martin Klizan nagy csatára kényszerítette, a ranglistán negyedik svájci játékos 4:6, 6:4, 7:5, 4:6, 6:4-re győzött.

Döntő szett 4:4-nél Wawrinka megtörte Klizant: egy lecsapásnál közvetlen közelről eltalálta a nemi szervét. Három óra és 15 perc játék után már csak ez kellett a szlovák játékosnak.

Wawrinka azonnal átment hozzá bocsánatot kérni, de azért a maradék két gémet behúzta. Nem volt élete formájában, a meccs utáni nyilatkozatában is a küzdelmet emelte ki. A következő körben az amerikai Steve Johnsonnal találkozik majd.