Babos már csak játéka csiszolására használja a párost

Babos Tímea, (SP)CHINA-ZHUHAI-TENNIS-WTA ELITE TROPHY se
(161102) -- ZHUHAI , Nov. 2, 2016 (Xinhua) -- Hungary's Timea Babos returns the ball during the singles first round match against Timea Bacsinszky of Switzerland at the WTA Elite Trophy tournament in Zhuhai, south China's Guangdong Province,on Nov. 2, 2016. Timea Babos lost 0-2. (Xinhua/Lu Hanxin) (wll)
Vágólapra másolva!
Babos Tímea izgatottan várja az Australian Open főtáblájának első fordulóját, ahol kiemeltként szerepel egyesben is. A sydney-i győzelem jót tett a lelkének, egyre jobban megy neki a játék, és már talán a 40 fokos hőségtől is függetleníteni tudja magát. 

Babos az Origo helyszíni tudósítójának elmondta, a tavalyi célját, hogy az első 40-be kerüljön a világranglistán, bőven túlteljesítette (a 28. helyen áll jelenleg), így idénre már nincsenek számszerűsíthető céljai, csak szeretne minél jobban teniszezni.

A világranglistával kapcsolatban elmondta, innen már csak úgy lehet feljebb lépni, ha a legnagyobb tornákon is kiemelkedő eredményeket ér el.

A magyar játékos elmondta, jót tett a lelkének, hogy Sydney-ben sikerült győznie párosban, de már nem a páros van fókuszban, azt csak arra használja, hogy az egyes játékát csiszolgassa.