Vágólapra másolva!
Öt hónapos különélés után hivatalosan is bejelentette válási szándékát Stanislas Wawrinka. Az Australian Open tavalyi győztese a svájci sajtó szerint egy 18 éves horvát teniszezőbe, Donna Vekicbe szerelmes.

Elválik feleségétől Stanislas Wawrinka, a svájciak olimpiai bajnok, Davis-kupa- és Australian Open-győztes teniszezője. A 30 éves játékos 2009 decemberében vette feleségül a svájci televíziós műsorvezetőt és egykori modellt, Iham Vuillouldot, és 2010. február 12-én megszületett kislányuk, Alexia.

A kapcsolat azonban nem volt tartós, Wawrinka 2011 januárjában elhagyta családját, hogy csak teniszkarrierjére összpontosítson. Ugyan később visszatért, de tavaly év végén ismét szakítottak egymástól, és a játékos már öt hónapja külön él.

Donna Vekic Forrás: Donnavekic.com

"Stanislas vissza akar térni a szabad élethez. Be kell vallanom, hogy az állandó hazugságai miatt teljesen elvesztettem benne minden bizalmamat" - mondta Vuillould.

A svájci Blick információja szerint a válás mostani bejelentése mögött egy új szerelem áll, a lap úgy tudja, hogy Wawrinka a mindössze 18 éves horvát teniszezővel, Donna Vekiccsel folytat viszont.

Vekic eddig egy WTA-tornát nyert Forrás: Julian Finney/Getty Images/AFP

"Stan és én jó barátok vagyunk" - ismerte el Vekic, de ennél többet nem árult el. A horvát teniszező a világranglista 169. helyén áll, de 2013 júliusában volt már a 62. is. Eddig egy WTA-tornát nyert (Kuala Lumpur, 2014), kétszer pedig döntős volt (Birmingham, 2013; Taskent, 2012).