Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Drogbának törött könyökkel is jó esélye van a vb-részvételre

Vágólapra másolva!
Visszatért a pénteken kezdődő világbajnokságra készülő elefántcsontparti labdarúgó-válogatott svájci edzőtáborába Didier Drogba, aki pénteken a Japán ellen 2-0-ra megnyert barátságos találkozón egy ütközés után ráesett a jobb kezére, és eltört a könyöke.
Vágólapra másolva!

"Felépülése eddig biztató ütemben halad. Az eddigi jelek alapján minden remény megvan arra, hogy a csapatkapitány szerepeljen a vb-n" - közölte az afrikai ország sportági szövetsége.

Drogbát a sérülése után megműtötték egy berni kórházban, s a hétvégét az orvosok által sikeresnek ítélt beavatkozást követően felesége és három gyermeke társaságában a klinikán töltötte.

A Chelsea 32 éves támadója rendkívül fontos tagja az elefántcsontparti csapatnak, mivel a válogatottban 68 mérkőzésen 44 gólt szerzett, ráadásul kiváló idényt zárt angol klubjában, ugyanis az elmúlt szezonban 29 gólt szerzett a Premier League-ben.

Elefántcsontpart kedden Nyonban játssza utolsó felkészülési mérkőzését a Lausanne csapata ellen, majd szerdán utazik Dél-Afrikába, ahol Portugáliával, Brazíliával és a Koreai NDK-val szerepel azonos csoportban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről