Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Német továbbjutást jósolnak az asztrológusok

Vágólapra másolva!
A német asztrológusok szövetsége szerint a hazai csapat nyeri a pénteki német-argentin negyeddöntőt a labdarúgó-világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

"A horoszkóp alapján a házigazdáknak jobb napja lesz, de a riválisnak sem ígérnek rosszat a csillagok" - áll a szervezet előrejelzésében. A prognózis percre lebontva közli a mérkőzés forgatókönyvét.

Ezek szerint a németek már az első öt percben gólszerzési lehetőséghez jutnak, majd a dél-amerikaiak pillanatai következnek, nekik a 7. és a 14. perc között adódik majd nagy esélyük arra, hogy a kapuba találjanak. A 17 órakor kezdődő találkozó első 25 percében mindkét csapat kissé idegesen, kapkodva játszik majd - mondják állítólag a csillagok -, és közvetlenül a szünet előtt vezetéshez jutnak a hazaiak.

A jósok úgy vélik: a második játékrész első negyedórájában nem sok esemény történik, a meccs vége felé azonban mindkét együttesnek lehetősége adódik majd a góllövésre.

"Amennyiben hosszabbításra kerül sor, a németeknek különösen az első 15 percben kell óvatosnak lenniük" - állítja az elemzés.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről