Vágólapra másolva!
Több NFL-szurkoló élete vett tragikus fordulatot azok után, hogy idén január 13-án a helyszínen tekintették meg a Kansas-Miami mérkőzést. A mínusz 20 fokos hidegben rendezett találkozón a felelőtlen nézők levették a ruhájukat, nem viseltek kesztyűt. Ennek most isszák meg a levét, amikor sorban közlik a fagyási sérüléseket szenvedő drukkerekkel, hogy le kell vágni az ujjaikat.

Január 13-án az NFL történetének negyedik leghidegebb meccsére került sor. A New York Post szerint mínusz 20 Celsius-fok volt Kansas City Cheafs-Miami Dolphins meccsen. Az újság arról is ír, hogy több rajongó is amputációt igénylő fagyási sérülést szenvedett, miután levették a ruhájukat. 

AFC Wild Card Playoffs - Miami Dolphins v Kansas City Chiefs
Hiba volt levetkőzni minden idők egyk leghidegebb NFL-meccsén. Fotó:  Getty Images via AFP/2024 Getty Images

A Missouri állambeli Kansas Cityben található Research Medical Kórházban a január óta kezelt fagyásos sérültek 70 százalékának azt tanácsolják, hogy végezzék el az életüket megváltoztató eljárást. Azaz le kell vágniuk az elfagyott ujjakat.

Az egyik rajongó öt percre vette le a kesztyűjét, hogy felállítson egy sátrat a parkolóban. Nagy hiba volt. Az ujjai elfagytak, majd azóta sötétkékre és lilára változtak. Ezeket az ujjakat már nem lehet megmenteni, le kell vágni őket. 

Kapcsolódó cikkek