A legnagyobb sztárok ücsörögtek az oldalvonal mellett az európai NBA-meccsen - fotók

Brooklyn Nets v Cleveland Cavaliers - Paris Game 2024 Accor Arena,Basketball,Brooklyn Nets,Cleveland Cavaliers,France, Square Horizontal
PARIS, FRANCE - JANUARY 11: (L to R) Brazilian former football player Ronaldo, English former football player David Beckham and American-French former basketball player Tony Parker attend the Paris Game 2024 match between Brooklyn Nets and Cleveland Cavaliers at Accor Arena in Paris, France on January 11, 2024. Mustafa Yalcin / Anadolu (Photo by MUSTAFA YALCIN / ANADOLU / Anadolu via AFP)
Vágólapra másolva!
Csütörtök este Párizsban lépett pályára két NBA -csapat, a Cleveland Cavaliers és a Brooklyn Nets és természetesen a legnagyobb sztárok is kíváncsiak voltak a francia fővárosban rendezett meccsre.

Ott volt az első sorban a legendák közül a többek között a PSG-ben is megfordult David Beckham, valamint a Real Madridban a csapattársa, a világbajnok, aranylabdás brazil támadó, Ronaldo is.

Ronaldo, David Beckham és Tony Parker az első sorban Forrás: Anadolu via AFP/2024 Anadolu/Mustafa Yalcin

Nem maradhatott le a meccsről a PSG jelenlegi legnagyobb alakja, a francia világbajnok, Kylian Mbappé sem, hozzájuk csatlakozott a korábbi francia NBA-játékos, Tony Parker is.

A két zenész, Pharrell Williams és Coco Jones is ott volt Párizsban Forrás: Anadolu via AFP/2024 Anadolu/Mustafa Yalcin

A 15 ezer néző között itt voltak a PSG férfi és női focistái is.

Kylian Mbappé és a testvére is ott volt a meccsen Forrás: Anadolu via AFP/2024 Anadolu/Mustafa Yalcin

A meccset egyébként 111-102-re a Cavs nyerte, Donavan Mitchell 45 pontot dobott, ami nagyban hozzájárult a sikerhez.