Rejtélyes módon halt meg egy szurkoló, miközben a kedvenc csapatát nézte

New York Jets v New England Patriots GettyImageRank3 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
FOXBOROUGH, MASSACHUSETTS - NOVEMBER 20: A general view during the second half between the New York Jets and New England Patriots at Gillette Stadium on November 20, 2022 in Foxborough, Massachusetts. Adam Glanzman/Getty Images/AFP (Photo by Adam Glanzman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A profi amerikaifutball-liga (NFL) második fordulójában megrendezett New England Patriots–Miami Dolphins (17-24) mérkőzés közben egy ember meghalt, egy másikat pedig újra kellett éleszteni a nézőtéren.

A foxborough-i összecsapás során két okból is "egészségügyi vészhelyzet" miatt riasztották a helyi hatóságokat és a mentőket.

Az egyik esetnél

a hazaiak 53 éves szurkolója, egy kétgyermekes édesapa életét már nem tudták megmenteni

és a kórházba szálítás után halottnak nyilvánították. A másik férfit azonban két szurkolótársának sikerült újraélesztenie.

Amerikai sajtóértesülések szerint

a két eset egymástól néhány méterre, időben néhány perces különbséggel történt.

A hatóságok azonban egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy volt-e köze egymáshoz az incidenseknek, és pontosan mi történt a két férfival, így a közösségi médiában elindultak a találgatások.

Itt derült ki az is, hogy az életben maradt, szívrohamot kapott férfit két civil tűzoltó élesztette újra, akit egy megosztott bejegyzés miatt azóta hősként ünnepelnek az országban.