Vágólapra másolva!
Meghalt Darren Drozdov, a WWE egykori pankrátora, aki egy balszerencsés mozdulat miatt élete közel felét kerekesszékben töltötte.

Az Egyesült Államokbeli New Jerseyből származó Drozdov 1998-ban találkozott a világ legnagyobb pankrátorszervezetének alapítójával, Vince McMahonnal, aki még abban az évben állást ajánlott neki. A Droz ringnéven szereplő bunyós a később a Hírességek Csarnokába is beválasztott Animallal alkotta a New Legion of Doom nevű csapatot, ami ugyan nem volt hosszú életű, Droz viszont később olyan nevek oldalán bunyózott, mint Matt Bloom, A-Train és Tensai.

A karrierje azonban 1999-ben véget ért, méghozzá egy olyan meccsen, amiről a sportág minden rajongója halott, holott annak idején nem került adásba. Ellenfele, D'Lo Brown egy Running Powerbomb nevű mozdulat során olyan szerencsétlenül találta el, hogy hordágyon kellett kivinni Drozt a ringből, és soha többé nem állt talpra, deréktól lefelé megbénult.

Droz halála után egykori "munkatársa", a színészként is befutott pankrátorlegenda, Dwayne The Rock Johnson is részvétét fejezte ki.

"Sajnálattal hallottam, hogy egyik ringtestvérünk, Darren Drozdov, vagyis Droz meghalt. Számos estén bunyóztunk együtt. Micsoda nagyszerű fickó, tehetséges birkózó és kiváló ember. Mindig fociról és pecázásról beszélgettünk" - írta, a családnak pedig sok erőt kívánt.