Ellentmondást nem tűrve ölte meg a Super Bowl-győztes sztársportoló a környéket terrorizáló fenevadat - kép

Denver Broncos v Indianapolis Colts GettyImageRank2 nfl Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
INDIANAPOLIS, INDIANA - OCTOBER 27: Derek Wolfe #95 of the Denver Broncos celebrates after a play in the game against the Indianapolis Colts during the fourth quarter at Lucas Oil Stadium on October 27, 2019 in Indianapolis, Indiana. Justin Casterline/Getty Images/AFP (Photo by Justin Casterline / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Egészen hátborzongató élményben lehetett része a korábbi Super Bowl-győztes amerikaifutballistának, Derek Wolfe-nak, aki a közösségi oldalán számolt be róla, hogyan vadászott le egy hatalmas hegyi oroszlánt, amely a közösségét terrorizálta.

Úgy tűnik, a két éve visszavonult amerikai sportoló bátorsága cseppet sem kopott, legújabb tette révén tovább gyarapította trófeagyűjteményét. A Denver Broncos csapatával az 50. Super Bowlon győzedelmeskedő amerikai futballistát arra kérték, hogy vadásszon le egy hegyi oroszlánt Coloradóban, miután a vadon élő állat veszélyeztette a környék biztonságát.

Wolfe eleget tett a felkérésnek, majd a közösségi oldalán tett közzé egy képet a levadászott állatról. A korábbi védő az Instagram-bejegyzésében elmagyarázta, hogy a hegyi oroszlán, vagy más néven puma két kutyát és egy öszvérszarvast ölt meg, ezért kellett végeznie az állattal.

– fejtette ki. Hozzátette: mintegy tíz métert csúszott, miközben zsákmányával hátrafelé mászott le a hegyről.

A kép tanúsága szerint az elejtett vad legalább akkora, mint Wolfe, a maga 196 centis magasságával. A korábbi játékos becslése szerint a puma súlya körülbelül 90 kilogramm.