A UFC történetében eddig soha nem látott módon győzött az egykori bajnok - videó

UFC 266: Andrade v Cavillo GettyImageRank2 Combat Sport USA Nevada Las Vegas Fighting Color Image Winning Tko Photography Competition Round Flyweight Ultimate Fighting Championship Mixed Martial Arts Jéssica Andrade PersonalityInQueue T-Mobile Arena - Las
LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 25: Jéssica Andrade is declared the winner by TKO in the first round against Cynthia Cavillo in their Flyweight fight during UFC 266 at T-Mobile Arena on September 25, 2021 in Las Vegas, Nevada. Alex Bierens de Haan/Getty Images/AFP (Photo by Alex Bierens de Haan / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A világ vezető ketrecharcos szervezete helyi idő szerint vasárnap este Las Vegasban rendezett gálát, amely egy történelmi T.K.O. diadalt is hozott. 

Nem unatkoztak a helyszínre jegyet váltó, vagy tévé előtt ülő nézők, hiszen az ültető program hat, valamint a főkártya öt meccséből mindössze kettő ment végig, a többi idő előtt véget ért. Talán nem a leglátványosabb, de a legkülönlegesebb, a szakértőket egy emberként talpra ugrasztó technikai K.O.-t a szervezet korábbi légsúlyú bajnoka, Jessica Andrade mutatta be.

A brazil kiválóság ezúttal szalmasúlyban lépett az oktagonba, méghozzá az ötös győzelmi sorozattal a háta mögött érkező Amanda Lemos ellen. Ehhez képest még az első menet sem ment végig, mert Andrade a harmadik perc végén a ketrec falánál egy álló karháromszög fojtással feladásra kényszerítette Lemost.

Ilyen technikával megszerzett győzelmre még nem volt példa a UFC 30 éves fennállása során! A videón 5:40-nél érdemes megnézni, hogy ugranak talpra a sokat látott szakkommentátorok is.

Forrás