Vágólapra másolva!
A Los Angeles Lakers sztárjátékosát, Russel Westbrookot az utóbbi időben nyújtott gyengébb teljesítménye miatt többször is megfenyegették és sértegették. Az amerikai kosarast nagyon megviselték a történtek, és a médiában üzent az őt kritizáló drukkereknek.

A 33 éves klasszis felesége a közösségi médiában számolt be róla, hogy a sztárkosaras többször kapott halálos fenyegetést és sértő üzeneteket a közelmúltban.

nyilatkozta Westbrook, akit az utóbbi időben mutatott gyengébb teljesítménye miatt különböző gúnynevekkel is illettek egyes drukkerek.

"Beszennyezik a nevemet és ez probléma. Rengetegszer elengedtem a fülem mellett a sértegetéseket, de most már elejét kell vennem ezeknek.

Nem akarom elvinni a gyerekeimet a meccseimre, mert nem szeretném, hogy azt hallják, hogy az apjukat különféle gúnynevekkel illetik" -

tette hozzá a Lakers kiválósága.

Russell Westbrook nem tűri tovább a szurkolók sértegetéseit Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Ronald Martinez

LeBron Jamesék nincsenek jó formában, az utóbbi hat meccsükből ötször vereséget szenvedtek, legutóbb a San Antonio Spurstől kaptak ki. A liga legnagyobb sztárjai közé tartozó Westbrook távol van a csúcsformájától, ráadásul ő a Lakers legjobban fizetett játékosa ebben a szezonban, amely szerepet játszik abban, hogy a drukkerek kiszemelték maguknak.

A gyerekeim számára ez egy örökség. A nevem nem csak nekik, hanem a feleségemnek és az apámnak is sokat jelent. Nem hagyom, hogy gúnyt űzzenek belőlem" - összegezte dühösen üzenetét az őt kritizáló szurkolóknak Westbrook.

Forrás