Helikopterből dobott labdát kapott el az NFL-sztár, Rob Gronkowski - videó

Arizona Spring Game GettyImageRank2 ncaa college football Horizontal SPORT AMERICAN FOOTBALL
TUCSON, ARIZONA - APRIL 24: NFL athlete and University of Arizona Alum, Rob Gronkowski catches a pass while coaching Team Red in the Arizona Spring game at Arizona Stadium on April 24, 2021 in Tucson, Arizona. Christian Petersen/Getty Images/AFP (Photo by Christian Petersen / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A profi amerikaifutball-bajnokságban szereplő Tampa Bay Buccaneers játékosa, Rob Gronkowski nem hétköznapi Guinness-rekordot állított fel egykori arizonai egyetemén.

A bajnokcsapat veterán elkapója (tight end), aki az előző szezonban az irányító Tom Brady hívására hagyta el a New England Patriots csapatát, amellyel ő három, míg Brady hat bajnoki címet (Super Bowl) nyert, nem egy visszahúzódó fickó. 2019 tavaszán, amikor egy évre visszavonult, például leszerződött a profi pankráció világába, és persze, hogy bajnok lett a WWE-ben.

Ezúttal az Arizonai Egyetem (University of Arizona) tavaszi edzőtáborában lepte meg egykori iskolája csapatát, hogy egy kis showműsorral oldja a tréningek egyhangúságát. Az egykor az egyetemen viselt 48-as mezében egy hatszáz láb (kb. 183) méter magasan lévő helikopterből ledobott labdát kapott el a harmadik kísérletre.

"Amikor csak pályára lépsz, mindig magasabbra kell tenni a mércét, haver. Hát én most ilyen magasra tettem" – mondta a szokásos magabiztossággal.