Zlatan Ibrahimovic továbbra is kritizálja LeBron Jamest

Horizontal fbl
AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic gestures during the UEFA Europa League first round day three Group H football match between AC Milan and Lille (LOSC) at the Meazza stadium in Milan on November 5, 2020. (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Los Angeles Lakers sztárjátékosa, LeBron James és az AC Milan csatára, Zlatan Ibrahimovic vitája tovább folytatódott. A svéd klasszis szerint a sportolóknak egyesítenie kellene az embereket, és nem pedig megosztani.

A svéd csatár, Zlatan Ibrahimovic továbbra is kritizálja a Los Angeles Lakers kosarasát, LeBron Jamest- derül ki a TMZ oldaláról.

- mondta el az AC Milan sztárja egy sajtótájékoztatón. A svéd klasszis szerint azzal kell foglalkozniuk, amiben a legjobbak, és ezzel kell egyesíteniük az embereket a világon.

Zlatan szerint LeBron James nem a megfelelő dolgokkal foglalkozik Forrás: AFP/Miguel Medina

Zlatan Ibrahimovic korábban azt is elmondta, hogy sokan foglalkoznak politikával, amikor híresek lesznek.

Szerinte mindenkinek azon a területen kellene maradnia, amiben a legjobb.

LeBron James korábban egy újságírói kérdésre adott válaszában kitért arra, hogy azért is furcsállja a korábban Los Angelesben szereplő Ibrahimovic állításait, mert 2018-ban még úgy nyilatkozott, hogy őt is érték attrocitások, amiért nem éppen svéd csengésű a vezetékneve.