Elmarad a New Jersey Devils három mérkőzése

Philadelphia Flyers v New Jersey Devils GettyImageRank2 SPORT ICE HOCKEY national hockey league
NEWARK, NEW JERSEY - JANUARY 28: The New Jersey Devil stands in the last row of the arena surrounded by cardboard cut-outs of players and famous people with New Jersey ties during the game against the Philadelphia Flyers at the Prudential Center on January 28, 2021 in Newark, New Jersey. Bruce Bennett/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Koronavírus-fertőzés miatt elmarad az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő New Jersey Devils e heti három mérkőzése.

A liga kedden jelentette be, hogy a csapatból már tízen kapták el a Covid-19-et. A meglévő négy koronavírusos fertőzött - köztük az elsőszámú kapus, MacKenzie Blackwood - után Travis Zajac adott pozitív tesztet szombaton, majd Kyle Palmieri vasárnap, és hozzájuk csatlakozott hétfőn Andreas Johnsson, Janne Kuokkanen, Michael McLeod és Pavel Zacha.

A Devils kedden (ma) és csütörtökön a Pittsburgh Penguins otthonában lépett volna fel, majd szombaton fogadta volna a New York Rangerst.

Mivel a New Jersey a hétvégén kétszer is találkozott a Buffalo Sabresszel, ezért utóbbi csapatot tesztelni kell, és nem engedélyezik, hogy kedden (ma) pályára lépjen a New York Islanders csarnokában. Ez utóbbi találkozót a tervek szerint csütörtökön pótolják.

A január 13-án rajtolt szezonban eddig 15 mérkőzést kellett a pandémia miatt elhalasztani.