Eszméletlenül terült el a jégen a nagy ütközés után a hokis - videó

Calgary Flames v New Jersey Devils GettyImageRank2 SPORT ICE HOCKEY national hockey league
NEWARK, NEW JERSEY - FEBRUARY 27: Mirco Mueller #25 of the New Jersey Devils is injured during the third period injury against the Calgary Flames at the Prudential Center on February 27, 2019 in Newark, New Jersey. The Flames defeated the devils 2-1. Bruce Bennett/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Idei szezonja legjobb formáját mutatja a Calgary Flames, amely sorozatban hetedik győzelmét szerezte - a New Jersey Devils vendégeként - az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.

A mérkőzésen Johnny Gaudreau két gólpasszt jegyzett, a győztes találatot a csapatkapitány Mark Giordano szerezte. Nem ez volt azonban a legemlékezetesebb jelenet a mérkőzésen. A harmadik harmad második percének elején a hazaiak svájci védője, Mirco Müller került helyzetbe, amit kihagyott, ráadásul a mögötte érkező Calgary-játékos, Michael Frolik legyalulta. A 23 éves bekk fejjel vágódott a palánkba, majd eszméletlenül terült el a jégen, hordágyon kellett levinni.

Jó hír, hogy már a kórházba szállítás közben is teljesen magánál volt, és az összes végtagját tudta mozgatni a Devils hátvédje.

Az NHL tabelláját toronymagasan vezető Tampa Bay Lightning sorozatban 10. győzelmét szerezte a New York Rangers ellen, ezúttal hosszabbításban. A ráadásban a kiváló svéd hátvéd, Victor Hedman döntött a pontlistán élen álló Nyikita Kucserov remek lekészítése után.

A Chicago Blackhawks szélsője, Patrick Kane a második helyen követi Kucserovot a kanadai táblázaton, és ő is villant a végjátékban, az Anaheim Ducks otthonában a mérkőzés vége előtt 16 másodperccel szerezte meg a győztes gólt.

Eredmények:
New Jersey Devils-Calgary Flames 1-2
Toronto Maple Leafs-Edmonton Oilers 6-2
New York Rangers-Tampa Bay Lightning 3-4, hosszabbítás után
Colorado Avalanche-Vancouver Canucks 3-2, szétlövés után
Anaheim Ducks-Chicago Blackhawks 3-4