Cikkünk folyamatosan frissül
Életben maradt a Chicago és az Indiana, kamu interjú készült Cristiano Ronaldóval, kém vegyült az USA táborába, a harmadosztályból igazolt a Fradi, a Roland Garroson magabiztosan nyert Rafael Nadal és Andy Murray is. Sporthírek csütörtökről.
12:26
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Drámai fordulatok után nyert a Chicago

A címvédő Chicago Blackhawks kétszeri hosszabbítás után 5-4-re legyőzte a vendég Los Angeles Kings együttesét, így 3-2-re szépített az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcban az NHL nyugati döntőjében.

Remekül kezdtek a hazaiak, a 4. percben már 2-0-ra vezettek. A harmad derekán szűk négy perc alatt újabb három találat esett, ebből kettőt a Kings ütött. A vendégek lendületben maradtak, és a 34. percre fordítottak.

A Blackhawks a 42. percben egyenlített, majd következhetett a hirtelen halál. Abban - összesítésben a 83. percben - a szlovák Michal Handzus volt eredményes, így együttese versenyben maradt. A Chicago sztárja, Patrick Kane négy gólpasszal járult hozzá a fontos sikerhez. A következő összecsapásnak a 2012-ben Stanley-kupa-győztes Los Angeles ad otthont magyar idő szerint szombat hajnalban.

Nyugati főcsoport-döntő, 5. mérkőzés:
Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings 5-4, kétszeri hosszabbítás után
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3-2 a Los Angeles javára.

12:28
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

George nem akarta, hogy vége legyen

A 37 pontig jutó Paul George vezérletével az Indiana Pacers 93-90-re legyőzte a vendég, címvédő Miami Heat együttesét, így 3-2-re szépített az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharcban az NBA keleti főcsoportdöntőjében.

Az Indiana ugyan vezetett az első negyedet követően, ám a második felvonást 26-11-re nyerték a vendégek. Ekkor George beindult, és a második félidőben 31 - a záró negyedben 21 - pontot dobott, tulajdonképpen egymaga győzte le a sorozatban negyedik nagydöntőjére készülő Miamit. A Heat az elmúlt négy szezonban nyolcszor vezetett 3-1-re egy párharcban, és ezt megelőzően mindig megnyerte az ötödik meccset.  A következő összecsapást Miamiban rendezik magyar idő szerint szombat hajnalban.

Keleti főcsoport-döntő, 5. mérkőzés:
Indiana Pacers - Miami Heat 93-90
Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása:
3-2 a Miami javára.

12:29
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Mexikó simán lenyomta Izraelt

A brazíliai világbajnokságra készülő mexikói csapat 3-0-ra legyőzte Izrael válogatottját. A mexikóiaktól Miguel Layun kétszer is eredményes volt, a végeredményt Marco Fabian állította be a 85. percben. A közép-amerikai együttes kapusa, Jesus Corona fejsérülést szenvedett a mexikóvárosi mérkőzésen, amikor ütközött társával, Francisco Rodriguezzel. A mexikói válogatott a június 12-én kezdődő vb-n a házigazda brazilokkal, valamint a horvátokkal és a kameruniakkal van egy csoportban. A torna előtt még Ecuadorral, Bosznia-Hercegovinával és Portugáliával találkozik a felkészülés keretében.

12:31
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Bokasérülés miatt nem megy a vébére

Bokasérülés miatt a hátvéd Kim Dzsin Szu kikerült a június 12-én kezdődő világbajnokságra készülő dél-koreai labdarúgó-válogatott keretéből. Az Albirex Niigata 21 éves védőjének helyére Pak Ju Ho, az FSV Mainz 05 lábsérüléséből felépült légiósa lép. Dél-Korea szerdán 1-0-ra kikapott Szöulban a tunéziaiaktól, akkor Jun Szuk Jung volt a balhátvéd. A dél-koreaiak a belgákkal, az oroszokkal és az algériaiakkal szerepelnek majd egy csoportban a brazíliai tornán.

A dél-koreai válogatott 23 fős vb-kerete:
kapusok: Dzsung Szung Rjong (Szuvon Bluewings), Kim Szung Gju (Ulszan Hyundai), Li Bum Jung (Buszan IPark)
védők: Pak Ju Ho (FSV Mainz 05), Kim Jung Gvon (Kuangcsou Evergrande), Jun Szuk Jung (QPR), Hvang Szok Ho (Hirosima Sanfrecce), Hong Dzsong Ho (Augsburg), Kvak Te Hvi (al-Hilal), Li Jong (Ulszan Hyundai), Kim Csang Szu (Kasiva Reysol)
középpályások: Ki Szung Jung (Sunderland), Ha De Szung (Kuoan Perkig), Han Kuk Jung (Kasiva Reysol), Pak Dzsong Vu (Kuangcsou R&F), Kim Bo Kjung (Cardiff City), Li Csung Jong (Bolton Wanderers), Dzsi Dong Von (Augsburg), Szon Hung Min (Bayer Leverkusen)
támadók: Ku Dzsa Csol (FSV Mainz 05), Li Kun Ho (SzangdzsuSzangmu), Pak Csu Jung (Watford), Kim Sin Vuk (Ulszan Hyundai)

12:32
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Sapkában, kesztyűben edzenek Rooneyék

Vastagon felöltözve készül odahaza a trópusi körülményekre az angol labdarúgó-válogatott a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokság előtt. Roy Hodgson szövetségi kapitány tanítványai hosszú melegítőben, pulóverben, kabátban, kesztyűben és - az igazán elszántak - sapkában tréningeznek a szövetség Burton upon Trent melletti edzőközpontjában.

"Egyikünk sem tudja, hogy mekkora forróság vár ránk Manausban, de megpróbáljuk modellezni a körülményeket. Kényelmetlen és szűk ez a viselet" - mondta a hátvéd Glen Johnson. Az angolok két héttel az első, Olaszország elleni csoportmeccsük előtt Floridába utaznak, hogy még inkább ráhangolódjanak a manausi viszonyokra, ahol júniusban 31 fok az átlaghőmérséklet.

12:54
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Woods még nem tér vissza

 A US Masters után az idei második Major-versenyt, a US Opent is kihagyja Tiger Woods, a világ legismertebb golfozója. A sportág Grand Slam-jének számító Major-viadalokon eddig 14 győzelmet aratott amerikai sztárgolfozó szerdán saját honlapján közölte: hátműtétjét követően továbbra sincs olyan állapotban, hogy részt vehessen a június 12. és 15. között sorra kerülő pinehursti tornán.

"Nagyon fontos számomra a US Open, de sajnos nem lehetek ott" - írta közleményében Woods, hozzátéve, hogy a nehézségek ellenére továbbra is optimista az idei szezonjával és saját távolabbi jövőjével kapcsolatban. Arra ugyanakkor nem tett utalást, mikor térhet vissza a pályára.

Woods hosszú ideje küzdött hátfájdalmaival, s miután idén több tornát is fel kellett adnia, illetve le kellett mondania, március végén, kevéssel a Masters előtt döntött úgy, hogy megoperáltatja magát. Hosszú kihagyása ellenére egészen a múlt hétfőig ő vezette a világranglistát, melyen jelenleg már csak a harmadik.

13:19
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Puskás és Kocsis a legjobbak között

A Guardian nevű angol lap egy 40 fős szakértői csoport segítségével összeállította a focivébék történetének 100 legjobb játékosát. A listán két magyar játékos szerepel, Kocsis Sándor, az 1954-es vébé gólkirálya, aki az 58. a listán, valamint a hozzá hasonlóan vb-ezüstérmes Puskás Ferenc, aki a 21. A lista élmezőnye egyelőre nem ismert, a neveket csütörtökön fedik fel. A lista itt nézhető meg.

13:36
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Az Arsenalból igazoltak kapust

A Swansea leigazolta Lukasz Fabianskit, az Arsenal lengyel kapusát. A 29 éves Fabianski, aki a most véget ért idényben mindössze egy bajnokin védett, ingyen igazolt a walesi csapathoz. Az érkeztével komoly riválist kapott Michel Vorm, a Swansea holland válogatott kapusa.

13:55
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Ferrer az első szettet már letudta

A Roland Garros ötödik kiemeltje, David Ferrer 36 perc alatt 6:2-re nyerte 2. fordulós meccsének első játszmáját az olasz Simone Bolelli ellen.

14:17
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Csalódott, mert nem keresték a doppingellenőrök

Az eddigieknél több doppingellenőrzést szeretne Chris Froome, a Tour de France kerékpáros körverseny címvédője.

A Team Sky brit bringása Twitter-oldalán jelezte: amíg ő és másik két Tour-esélyes, az olasz Vincenzo Nibali és a spanyol Alberto Contador Tenerifén edzőtáborozott két hétig, addig egyszer sem keresték fel őket az ellenőrök. "Nagyon csalódott vagyok emiatt" - jegyezte meg. Szerinte a sportág elfogadottságát növelné, ha sűrűbben ellenőriznék a versenyzőket.

Nibali reagált is Froome bejegyzésére: az olasz kerékpáros azt írta, hogy tőle az elmúlt egy hónapban ötször vettek mintát, de egyszer sem Tenerifén. A három sztár a július 5-én rajtoló Tour de France előtt a június 8-án kezdődő Critérium du Dauphiné elnevezésű nyolcszakaszos viadalon is találkozik.

14:22
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

A német harmadosztályból igazolt a Fradi

A horvát Tomislav Hajovic után újabb játékost igazolt a Ferencváros. A 23 éves Nagy Dániel legutóbb a német harmadosztályú Osnabrücktől szerződött a zöld-fehérekhez, de korábban megfordult az Újpestben és a Hamburgban is. A szélső az U17-es és az U21-es válogatottnak is tagja volt korábban.

14:37
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Barca: jön egy újabb kapus?

Az új edző, Luis Enriquével együtt jelentették be a Barcelonánál, hogy a Mönchengladbach 22 éves, német válogatott kapusa, Marc André Ter Stegen érkezik a nyáron. Úgy tűnik azonban, Ter Stegennek hoznak egy riválist is, mivel a Marca című lap azt írja, hogy a Barca mindenben megegyezett Claudio Bravóval, a Real Sociedad kapusával. A 31 éves chilei kapusnak 30 millió euró a kivásárlási ára, most a Barca vezetőin a sor, hogy ezt lejjebb szorítsák a tárgyalások során.

14:39
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

500 veszpréminek biztos lesz Final Four-jegye

A másik három résztvevőhöz hasonlóan ötszáz jegyet kapott a férfikézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére az MKM-MVM Veszprém, de a magyar klubnál ennél több szurkolóra számítanak.

Az MTI érdeklődésére a veszprémi egyesületnél elmondták, hogy pontos információjuk nincs a kiutazó magyar drukkerek számát illetően, de tudomásuk szerint sokan interneten vásároltak belépőt, így a csapatért szorítók akár több ezren is jelen lehetnek majd a kölni arénában. A Final Fournak otthont adó csarnokba húszezren férnek be.

A szombati elődöntőben a Veszprém és a német Kiel 15.15-től játszik, a Barcelona és a Flensburg-Handewitt meccse 18 órakor kezdődik. Vasárnap a bronzmérkőzés negyed négytől lesz, a finálét 18-kor rendezik.

14:46
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Ha kiesnek Suárezék, nincs pénz

Fejenként 160,5 millió forintnak megfelelő összeget kapnak az uruguayi válogatott labdarúgói, ha megnyerik a június 12-én kezdődő brazíliai világbajnokságot.

Az Ovacion nevű uruguayi lap szerint a csoportkörből való továbbjutásért 38,3 millió forintnyi pénz jár, ennél gyengébb szereplést viszont nem díjaz a szövetség. Összehasonlításul: a németek fejenként 300 ezer eurós (90 millió forint) prémiummal számolhatnak, ha ők nyerik meg a döntőt július 13-án a riói Maracana Stadionban.

15:42
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Nadal a pályán

A nyolcszoros Roland Garros-győztes az osztrák Dominic Thiemmel játszik a 2. fordulóban. Nadal a szettért adogatott, de Thiem elvette a szerváját, aztán a spanyol egyből visszabrékelt, és 6:2-re hozta az első játszmát.

15:54
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Bocsánat a séróért!

A 8. kiemelt kanadai Milos Raonic sima három játszmában, 7:6, 6:4, 6:1-re győzött a cseh Jiri Vesely ellen a Roland Garros 2. fordulójában. Raonic a játékával igen, a frizurájával nem volt elégedett, bocsánatot is kért miatta az Instagram-oldalán.

16:16
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

16 milliós ajánlatot tett a Liverpool

A Premier League-ben a második helyen végzett Liverpool 16 millió fontos ajánlatot tett az Európa Liga-győztes Sevilla 21 éves balhátvédjéért, Alberto Morenóért. Fiatal kora ellenére Moreno meghatározó ember a Sevillában, 29 meccset játszott a bajnokságban, ezzel ő volt a legfoglalkoztatottabb védő a csapatban.

Moreno mellett Adam Lallana és Dejan Lovren (Southampton), Emre Can (Bayern Leverkusen), valamint Xherdan Shaqiri (Bayern München) szerepel Brendan Rodgers edző kívánságlistáján.

16:18
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Egyből bedobják a mélyvízbe

Több mint egyéves kihagyás után szombaton, a eugene-i atlétikai Gyémánt Liga-versenyen tér vissza David Rudisha, a férfi 800 méter világcsúcstartója. A kenyai olimpiai és világbajnok középtávfutó az amerikai viadalnál keresve sem találhatott volna erősebbet a visszatéréséhez, ugyanis a mezőnyben ott lesz többek között a vb-címvédő etióp Mohammed Aman, a Rudisha mögött ötkarikás ezüstérmes botswanai Nijel Amos, valamint az 1:43.27 perccel világranglista-vezető amerikai Duane Solomon is.

"Egyből a mélyvízbe dobjuk be" - jellemezte a helyzetet Colm O'Connell, a sztáratléta edzője, hozzátéve, hogy nagyon kemény feladat rögtön ilyen rangos viadalon rajthoz állni, ám tanítványa érett versenyző, nem rak magára túl nagy terhet, s a célja, hogy növelje önbizalmát első futásával.

Rudisha 20 évesen, a 2009-es szabadtéri szezon hajrájában ért el először igazán nagy visszhangot kiváltó eredményt 1:42.01 perces új Afrika-rekordjával, majd 2010-ben kétszer is megjavította a 800 méter világcsúcsát. A következő esztendőben szabadtéri világbajnokságot nyert, 2012-ben pedig a londoni játékokon világrekorddal, 1:40.91 perccel győzött, s egyben elsőként törte át az 1:41 perces határt. A kenyai sportoló a tavalyi szezont is jól kezdte, Dohában és New Yorkban győzött, ám ezt követően súlyos térdsérülést szenvedett, emiatt pedig a moszkvai vb-t is kellett hagynia.

16:24
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Nadal már 2-0-ra vezet

A Roland Garros nyolcszoros bajnoka az elsőhöz hasonlóan a második szettet is 6:2-re nyerte az osztrák Dominic Thiem ellen a párizsi torna 2. fordulójában.

17:07
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Pozsgai ismét Újvárosban

Két év fehérvári kitérő után visszatér a Dunaújváros jégkorongcsapatához Pozsgai Tamás. A védő tagja volt a dél-koreai divízió I/A vb-n ötödik válogatottnak. Pozsgai a Sapa Fehérvár AV19 színeiben 101 osztrák bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

17:09
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Nadal továbbment

A címvédő spanyol 6:2, 6:2, 6:3-ra legyőzte Thiemet a Garros második körében.

17:15
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Iváncsik BL-t nyerne

Az MKB-MVM Veszprém férfi kéziseitől a szezon végén távozó Iváncsik Tamás szeretne Bajnokok Ligáját nyerni a hétvégén Kölnben. A hétszeres magyar bajnok, KEK- és hatszoros Magyar Kupa-győztes szélső elmondta: tulajdonképpen ez az egyetlen trófea - a legértékesebb, amelyet klubszinten meg lehet szerezni -, amely hiányzik a gyűjteményéből.

17:35
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Román edző az Albánál

Az idei szezonban az elvárások alatt teljesítő Alba Fehérvár NB I-es férfi kosárlabdacsapatánál a spanyol Carlos Fradét a román válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozó, román Marcel Tenter váltja a vezetőedzői poszton.

17:40
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Szépen gömbölyödik Kovács Katalin pocakja

A MOL Tehetségtámogató Program Sport pályázatában 2014-ben összesen 128 pályázó részesült támogatásban több mint 30 millió Forint értékben. A programban idén 12 kajak-kenus versenyző lett támogatott, köztük Tótka Sándor, Kárász Anna, Khaut Kristóf és Takács Tamara is. A pályázatokról döntő zsűri tagja volt többek közt Michelisz Norbert autóversenyző és Kovács Katalin olimpiai- és világbajnok kajakozó, aki szépen gömbölyödő hassal adta át egy egyik díjazott jutalmát.

Forrás: Kajakkenusport.hu

17:50
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Indul a cselgáncsidény

Tizenhárom magyar cselgáncsozó vesz részt a hétvégi, madridi világkupa-versenyen, a 2016-os riói olimpia kvalifikációs sorozatának első állomásán. A névsor: Burján László (60 kg, Budaörsi SC), Majer Tibor (60, Közgép-Ceglédi VSE), Zámbori Bence (66, Honvéd-Kipex), Hagyó Gábor (66, Honvéd-Kipex), Őri Felicián (66, Ippon Judo Tatabánya), Kiss Norbert (73, Atomerőmű SE), Csoknyai László (81, Atomerőmű SE), Ungvári Attila (81, Közgép-Ceglédi VSE), Köller Milán (81, Mogyi-Bajai JC), Vér Gábor (90, Honvéd-Kipex), Kersics Dávid (90, Pécsi VSK), Pupp Réka (48, Atomerőmű SE) és Maros Barbara (52, Honvéd-Kipex) lép tatamira a spanyol fővárosban.

18:13
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Lippi az olasz válogatottnál

Meglátogatta a június 12-én kezdődő vb-re készülő olasz válogatott keretét Marcello Lippi, az együttes korábbi szövetségi kapitánya. "Megható volt számomra a látogatás. Sok hasonlóság van a mostani keret és a 2006-os csapatom között" - jelentette ki Lippi, aki nyolc éve világbajnoki címig vezette a Squadra Azzurrát.

18:29
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Di Natale meggondolta magát

Mégsem vonul vissza az Udinese házi legendája. A 36 éves csatár korábbi bejelentésével ellentétben még egy idényt lehúz az északolasz együttesnél.

18:32
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

NBA Mexikóban

A következő idényben Mexikóvárosban és Londonban is rendeznek majd alapszakasz-meccseket az NBA-ben. November 12-én, Mexikóvárosban Houston Rockets-Minnesota Timberwolves, január 15-én Londonban Milwaukee Bucks-New York Knicks meccs lesz.

18:47
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Inzaghit nem keresték

Filippo Inzaghi cáfolta azokat a híreket, melyek szerint ő váltaná az AC Milan kispadján Clarence Seedorfot.

18:51
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Bravo a Barcában

A Barcelona 30 millió euróért leigazolta Claudio Bravót, a Real Sociedad chilei válogatott kapusát, aki a szerződése szerint harcolhat az első számú kapus pozícióért a szintén nyártól barcás Ter Stegennel.

18:54
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Nyolcvanezren bokszmeccsen

Nyolcvanezer jegy kelt el a 31-i, wembleybeli Carl Froch vs George Groves bokszmeccsre.

19:18
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

A jövő ígérete nyert a Girón

Julian Arredondo a harmadik profi győzelmét aratta a Giro d'Italia mai szakaszán. A kolumbiai kerekes a jövő nagy ígérete, ám jelenleg összetettben a honfitársa, Nairo Quintana vezet Rigoberto Urán előtt.

19:32
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Hasít a Garros új kedvence

Az előző körben a 2011-es bajnok Li Nát búcsúztató, hazai pályán szereplő Kristina Mladenovic bejutott a harmadik fordulóba a Garroson. A férfiaknál az olaszok örülhettek, Andeas Seppi (olasz, 32.) 6:2, 6:4, 6:4-re legyőzte Juan Monacót.

19:39
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Murray továbblépett

Andy Murray is továbbment a Garroson: 6:3, 6:1, 6:3-ra legyőzte az ausztrál Marinko Matosevicet.

19:55
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Kacérkodnak az olimpiával a lengyelek

Krakkó helyett most Zakopane pályázna a 2022-es téli olimpia rendezésének jogára, miután a krakkói lakosok a vasárnapi népszavazáson a rendezés ellen foglaltak állást.

19:57
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Rooney playlistje

Wayne Rooney közzétette, mit hallgat majd a brazíliai vb idején. Hogy meddig jut a playlisten attól is függ, milyen messzire jut az angol válogatott.

20:18
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Újabb francia siker

Richard Gasquet is továbbjutott a Garroson, miután 7:6, 6:4, 6:4-re legyőzte Carlos Berlocq-ot. A 12. kiemelt francia a következő körben a Pablo Cuevas-Fernando Verdasco meccs továbbjutójával találkozik majd.

20:25
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Most mákos lehet a Toro

Ez egyszer szerencsés a világ leglúzerebb csapata, a Torino. A csapat egy 93. percben kihagyott 11-es miatt bukta az Európa Liga-szereplést, amely most mégis összejött, az UEFA ugyanis nem adott európai licenszet a Parmának.

20:31
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Atlétikai centrum Miskolcon

Letették a Miskolci Atlétikai Centrum alapkövét a Miskolci Egyetem területén. Az állami forrásból finanszírozott, 350 millió forintos beruházás kivitelezése a tervek szerint még az idén befejeződik.

20:32
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Segély az ukrán sportolóknak

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság 300 ezer dolláros segélye után az európai országok ötkarikás szervezetei százezer dollárral támogatták a belpolitikai válsággal sújtott Ukrajna sportolóit.

20:45
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Nadal, Llorente, Juve

Fernando Llorente, a Juventus csatára és a Real Madrid-drukkerként ismert teniszklasszis, Rafael Nadal együttes erővel tart egy Juve-mezt a kezében Párizsban, a Roland Garros helyszínén.

20:50
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Kém az USA-nál

Találja meg a kakukktojást a tegnapi USA-Azerbjadzsán focimeccsen (2-0) a hazai drukkerekről készült képen!

21:09
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Kamu CR-interjú

Cristiano Ronaldo a hivatalos Twitter-oldalán közölte: "A mai Sun lehozott egy interjút velem, amit sosem adtam nekik. Fikció az egész."

21:15
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Halep ismét nyert

Simona Halep 6:2, 6:4-gyel búcsúztatta Heather Watsont a Roland Garroson, így már a harmadik fordulóba jutott.

21:17
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Ingyenbusszal a DTM-re

Ingyenes buszjáratokkal szállítják a nézőket szombaton és vasárnap a német túraautó-bajnokság (DTM) mogyoródi futamára az Árpád-hídtól, közelebbről a buszállomás kilenceses kocsiállásától a Hungaroring főbejáratáig.

21:28
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Finn zakó

Az ősztől a magyarokkal egy Eb-selejtezőcsoportban szereplő finn fociválogatott némi meglepetésre 1-0-ra kikapott Litvániától a Balti-kupa elődöntőjében.

21:32
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Kölnben a Veszprém

Megérkezett a Final Four helyszínére az MKB-MVM Veszprém 24 tagú küldöttsége. A kézicsapat első edzését pénteken délelőtt 10 órától tartja meg Carlos Ortega az Ostheim Halléban - írta Szalay Péter, a Telekom Sporthír Szolgálat munkatársa. Ugyancsak délelőtt gyakorlatozik a Barcelona, míg a két német résztvevő, a THW Kiel és az SG Flensburg-Handewitt a délutáni órákat választotta.

Lesz sajtótájékoztató is, ahol a Veszprémet Nagy László csapatkapitány, a spanyol Cristian Ugalde, a horvát Mirko Alilovic, a szerb Momir Ilic, valamint a sérüléséből felépült Fazekas Nándor kapus képviseli, de velük együtt ott lesz az érdekes találkozón Hajnal Csaba sportigazgató, valamint Carlos Ortega  is.

A Final Four ünnepélyes megnyitóját péntek este hattól rendezik a 20 ezer néző befogadására alkalmas Lanxess Arénában, az első elődöntőt (Kiel-Veszprém) szombaton 15.15-kor kezdik. A második párban a Barcelona és az SG Flensburg-Handewitt játszik majd a döntőért.


21:34
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Új edzők a spanyol élvonalban

Joaquin Caparros lett a Granada új edzője. Az 58 éves mester a Levantétól érkezett, a helyére várhatóan Jose Luis Mendilibar ül majd le, akivel előszerződést kötött a kisebbik valenciai csapat.

21:38
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Kézis siker Románia ellen

A vb-selejtezőkre készülő férfi kézisek 34-30-ra legyőzték Romániát. Egyik csapat sem védekezett túl szigorúan, a hajrában a hazaiak kissé ki is engedtek.

21:47
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Ivanovic igen, Babos nem

Ana Ivanovic 7:5, 6:2-re legyőzte Jelina Szvitolinát, ezzel a Garros harmadik körébe jutott. Babos Tímea oldalán az amerikai Varvara Lepchenkóval két szettben vereséget szenvedett a 2012-es bajnok, tavaly döntős Sara Errani, Roberta Vinci olasz kettőstől (1:6, 3:6).

21:49
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Elhagyom az Arsenalt

Jelentette ki Bacary Sagna. A 31 éves védő várhatóan a Manchester Citybe igazol, ugyanakkor nem kommentálta ezt a hírt.

21:57
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Fognini is továbbjutott

A 14. helyen kiemelt Fabio Fognini 6:3, 6:4, 7:6-ra legyőzte Thomaz Belluccit, ezzel bejutott a Garros harmadik fordulójába, ahol várhatóan Gael Monfilsszal meccsel majd.

22:07
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Keane a Celticnél?

Roy Keane is lehet a Celtic edzője. A skót klub "informális megbeszélést" folytatott a ManUnited legendájával.

22:10
2014. május 29.
Vágólapra másolva!

Búcsú

A mai sportadás véget ért, de hírekkel még jelentkezünk!