A MU elé vágott a Spurs

Vágólapra másolva!
Szász Kitti, freestyle
Cikkünk folyamatosan frissül
Jakabos Zsuzsanna győzelemmel tért vissza a hétvégén a vállműtétje után, megvan az első törpe testépítőnő, a Diósgyőr masszőre pedig életet mentett. Sporthírek percről percre.
09:39
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Gyönyörű visszatérés

Jakabos Zsuzsanna szépen tért vissza vállműtétje után, a rövid pályás Európa-bajnok úszó a grazi nemzetközi versenyen 400 gyorson aranyérmet nyert, 1500-on második, 100 gyorson harmadik, 100 háton pedig negyedik lett. A négy hónap kihagyás után visszatért 25 éves sportoló a Facebook-oldalán az aranyérmével pózolt, majd egy másik képpel el is köszönt az osztrák várostól.

09:45
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Az izmos törpenő

Amanda Loy az első törpenövésű nő, aki testépítő versenyen indult, a 22 éves izompacsirta példát akar mutatni azoknak, akik eltérnek az átlagtól - írja a Bors. A 120 centis, 32 kilós Amanda két éve kezdett testépítéssel foglalkozni, fél éve pedig már profiként készül, heti hatszor edz, és az étrendjét is megváltoztatta Gordon Beecher edző javaslatára. Élete első versenyén Amerikában vett részt, ahol rögtön negyedik lett, ezzel ő lett az első törpenövésű testépítő, aki versenyen is bemutatkozott.

09:49
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Babos majdnem tornát nyert

Babos Tímea Olga Govorcovával az oldalán a döntőben kapott ki a Jurak, Moulton-Levy horvát, amerikai kettőstől a monterrey-i tenisztorna női páros versenyében. Az első kiemelt magyar, fehérorosz duó 7:6, 3:6, 11-9-es vereséget szenvedett.

"Sajnos a mai meccs nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. De így is örülök a döntőnek, élveztem a hetet Olgával. Jó volt újra Monterreyben lenni, de ilyen hosszú túra után ideje hazamenni" - nyilatkozta honlapján Babos, aki tavaly a japán Date-Krumm Kimiko oldalán megnyerte a tornát.

09:59
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Életet mentett a diósgyőri masszőr

A Diósgyőr U21-es labdarúgócsapatának masszőre, Nagy István megmentette egy partjelző, Joó Csaba életét - írja a miskolci klub honlapja. A DVTK korosztályos csapata Pakson vendégszerepelt, a mérkőzésen a szögletzászló közelében az oldalvonal mellett harcolt egy hazai és egy vendégjátékos a labdáért, azonban az összecsapás során mindketten a földre kerültek és egyúttal kisodorták a közelben tartózkodó Joó Csaba játékvezető asszisztens lábát. A partjelző hátraesett és a műfüves pálya mellett futó járda szegélyébe beverte a tarkóját, majd eszméletlenül elterült.

Ezt látva a DVTK masszőrje, Nagy István azonnal odarohant, ahol rögtön felismerte, hogy nagy a baj, mert az asszisztens nyelve hátra csúszott a garatra, így nem kap levegőt. Szerencsére a szája résnyire nyitva volt, így ujjal benyúlva, valamint a fejet mozgatva sikerül ismét szabaddá tenni a légutat. A partjelzőt kórházba szállították. "Nem érzem magam hősnek, csak jókor voltam jó helyen. Végeztem a feladatom" - kommentálta a történteket Nagy István.

10:11
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Képernyőn a Juventus és a Milan

Az olasz focibajnokik mellett egy angol meccset és számos más sportot is nézhetünk ma a tévében. A teljes műsorért kattintson ide!

10:25
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Fontos győzelmek

A Columbus Blue Jackets és a Philadelphia Flyers is fontos győzelmet aratott az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) vasárnapi játéknapján. A rájátszásért harcoló két gárda közül a Columbus a New York Islanderst, a Philadelphia pedig a sereghajtó Buffalo Sabrest verte könnyedén.

Keleten a Blue Jackets áll az éppen továbbjutó nyolcadik helyen 87 ponttal, a Detroit Red Wings a hetedik 88-cal, hatodik a Flyers 89-cel. A New Jersey Devils a kilencedik 84-gyel, és a Toronto Maple Leafsnek is ennyi pontja van. A Washington Capitals a 11. 83 ponttal. A Dallas Stars ugyanakkor fájó vereséget szenvedett a Florida Panthers otthonában, mert a Nyugati főcsoportban most úgy áll a nyolcadik helyen, hogy négy fordulóval az alapszakasz vége előtt csak egyetlen ponttal előzi meg a Phoenix Coyotes gárdáját.

Eredmények:
Chicago Blackhawks-St. Louis Blues 4-2
Florida Panthers-Dallas Stars 3-2
Columbus Blue Jackets-New York Islanders 4-0
Philadelphia Flyers-Buffalo Sabres 5-2
Colorado Avalanche-Pittsburgh Penguins 2-3, szétlövés után
Edmonton Oilers-Anaheim Ducks 4-2

10:35
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Megdöntötték Michael Jordan rekordját

Kevin Durant 38 pontot szerzett az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján, ezzel rekorder lett, csapata, az Oklahoma City Thunder ugyanakkor kikapott Phoenixben. Durant sorozatban 41. mérkőzésén jutott 25 pont fölé, s ezzel lehagyta az örökrangsorban - a modernkori érát tekintve - eddig vele együtt csúcstartó, legendás Michael Jordant, akinek az 1991/92-es szezonban megszakítás nélkül 40 meccsen sikerült ez a bravúr. Ebben a mutatóban az NBA abszolút rekordere Oscar Robertson 46 mérkőzéssel (1963/64).

Eredmények:
Phoenix Suns-Oklahoma City Thunder 122-115
Miami Heat-New York Knicks 102-91
Los Angeles Clippers-Los Angeles Lakers 120-97
Indiana Pacers-Atlanta Hawks 88-107
Sacramento Kings-Dallas Mavericks 91-93
Houston Rockets-Denver Nuggets 130-125, hosszabbítás után
San Antonio Spurs-Memphis Grizzlies 112-92
Golden State Warriors-Utah Jazz 130-102
Portland Trail Blazers-New Orleans Pelicans 100-94


10:51
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Ő a legkisebb fradista

Megszületett David Mateos, a Ferencváros labdarúgójának első gyermeke.

A Mateos-család Forrás: Facebook

11:01
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Kirúgások a Serie A-ban

Néhány órán belül két klubnál is menesztették a vezetőedzőt az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában. A sereghajtó Catania irányítói vasárnap késő este váltották le Rolando Marant, Maurizio Pellegrinót nevezték ki a helyére. Marant egyébként másodszor menesztették az idényben: tavaly októberben is felállították már a kispadról, három hónappal később azonban visszavették.

A Cagliarinál történt menesztés a 14. edzőváltás az olasz élvonal mostani szezonjában. Az AS Romától elszenvedett 3-1-es vereség után Diego Lopez helyére Ivo Pulga került. Az együttes utóbbi öt meccséből négyet elvesztett, s a 15. helyen áll a tabellán.

11:35
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Gombos remekelt az extrém sífutóversenyen

Gombos Károly, aki szerepelt a szocsi téli olimpián is, az ötödik helyen zárta a világ legnehezebbnek tartott sífutóversenyét, a Grönlandon megrendezett háromnapos, közel 160 kilométeres Arctic Circle Race-t. A 32 éves sportoló - aki a februári téli játékokon sílövészetben indult - az első napon, 57,7 km megtétele után hatodik volt, majd a második napon (45 km) negyedik, a harmadikon (54,6 km) pedig harmadik lett.

Összetettben így ötödikként fejezte be a viadalt, s - csapata hétfői tájékoztatása szerint - 12:13:40 órás idejével csak 20 perccel maradt el a harmadikként végzett riválisától.

11:48
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Ismét edzőt vált Királyék csapata

Bár Gerhard Mayrhofer, az 1860 München elnöke a télen még a csapat legnagyobb ajándékának tartotta, és szerződéshosszabbítást ajánlott Friedhelm Funkel vezetőedzőnek, a vasárnapi, Karlsruhe elleni vereség után mégis menesztette. A 0-3 rosszul érintette Mayrhofert, aki éppen a születésnapján ünnepelte - volna - a családjával a stadionban. A részletekről itt olvashat.

12:05
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Megmogyorózta ellenfelét

Hihetetlen jelenet játszódott le a Roda-AZ Alkmaar holland bajnoki mérkőzésen. A 31. forduló összecsapásának első félidejében egy szóváltást úgy zárt rövidre Guy Ramos, a hazaiak védője, hogy ágyéktámadást intézett Aron Johannsson ellen. Az amerikai viszont hiába reklamált, semmit sem ért el a játékvezetőnél. A végeredmény 2-2 lett, a vendégek egyik gólját éppen Johannsson szerezte, míg Ramos második sárga lapja miatt a 81. percben a kiállítás sorsára jutott.

12:13
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

A Popcorn és a baseball kapcsolata

12:38
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Babos tíz helyet rontott

Babos Tímea tíz helyet rontva már csak 118. a női teniszezők világranglistáján, amelyet változatlanul nagy fölénnyel vezet az amerikai Serena Williams. A hétfőn nyilvánosságra hozott, legfrissebb rangsorban a múlt héten Charlestonban tornagyőztes német Andea Petkovic 12 helyet javítva a 28., míg a Monterreyben első szerb Ana Ivanovic már a 12. helyen áll. 

Női tenisz-világranglista (a WTA honlapja szerint, zárójelben az előző heti helyezés):
1. (1.) Serena Williams (amerikai) 12 375 pont
2. (2.) Li Na (kínai) 7585
3. (3.) Agnieszka Radwanska (lengyel) 5980
...118. (108.) Babos Tímea 546
...247. (247.) Jani Réka-Luca 223

12:51
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Nem szabad félni a PSG-től

Esélyesnek tartja csapatát a Bajnokok Ligája-győzelemre, de akkor sem távozna, ha nem sikerülne bejutni a Final Fourba, mondta Carlos Ortega, Veszprém kézilabdaedzője a Digi Sport Reggeli Start című műsorában. A szakember beszélt nagy László szerepéről és Lékai Máté szerződtetéséről is. A részletekről itt olvashat.

13:24
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Nem jönnek a kamionok

Bár az előzetes versenynaptárban szerepelt, mégsem rendezik meg idén a kamion Európa-bajnokság magyarországi futamát, amelyre a Hungaroringen került volna sor. A sorozatban szereplő magyar csapat, az OXXO Energy Truck Race Team hétfőn a honlapján közölte, hogy nem lesz verseny Mogyoródon. A kilenc versenyhétvégét, azaz 36 futamot magában foglaló Eb - amely a kategória legmagasabban jegyzett sorozata - így május végén, az olaszországi Misanóban rajtol. A magyar csapat MAN kamionjait Kiss Norbert és Major Benedek vezeti majd.

13:49
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Graf és Evert is lelkendezett

14 hónap alatt négy súlyos sérülés szenvedett, de nem adta fel és sikerrel tért vissza a teniszpályára Andrea Petkovic. A német teniszező vasárnap a Charlestonban rendezett, 710 ezer dollár összdíjazású torna döntőjében 7:5, 6:2-re verte a szlovák Jana Cepelovát, ezzel pályafutása harmadik WTA-tornáján diadalmaskodott. A sikert jelenlegi és korábbi csillagok is olyan nagyra értékelték, hogy Twitter-oldalaikon gratuláltak neki, többek között Steffi Graf, Kim Clijsters és Chris Evert is üdvözölték győzelmét.

14:10
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Újabb bokszoló lesz politikus

Bár politikusi babérokra tör, még nem adná fel profiboksz-karrierjét Tomasz Adamek. A lengyelek korábbi félnehézsúlyú világbajnoka 49 győztes mérkőzés mellett mindössze háromszor kapott ki: Chad Dawson és Vitalij Klicsko után éppen a legutóbbi, március 16-i meccsét bukta még el Vjacseszlav Glazkov ellen. Ennek ellenére folytatná karrierjét, de közben úgy döntött, hogy megpróbálkozik a politikával, és a 2012 márciusában alakult lengyel nemzeti konzervatív Szolidáris Lengyelország (Solidarna Polska) színeiben elindul az európai parlamenti választáson.

"A sportolói karrierem tart örökké, lassan a nagy kaland végéhez érkezem, így gondolnom kell a jövőre is. 37 éves egészséges családapa vagyok, hamarosan bele kell kezdenem valami újba" - nyilatkozta Adamek.

14:29
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Háromszázan Bolognába

Háromszáz szolnoki szurkoló lehet jelen a férfi kosárlabda Eurochallenge Kupa négyes döntőjén, amelyre Bolognában kerül sor április 25. és 27. között. Az európai szövetség honlapja szerint az 5721 fő befogadására alkalmas PalaDozza csarnokban minden vendégcsapat - a Szolnoki Olaj mellett az orosz Ljuberci és a török Gaziantep - részéről egységesen 300 rajongó számára különítenek el szektorokat. A Tisza-partiak jegyeiből 276 van még a pénztárakban. A napijegy 27 euróba (8200 forint), a kétnapos bérlet 40 euróba (12 ezer forint) kerül.

A Szolnok április 25-én 18 órakor találkozik a Ljubercivel az első elődöntőben, a másik ágon a házigazda olasz Reggio Emilia és a Gaziantep csap össze 20.30-kor. A helyosztókat két nappal később rendezik, a bronztalálkozó 16.30-kor, a finálé 19 órakor kezdődik.

14:56
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Idegenben jó az iksz

Manuel Pellegrini, az angol Premier League-ben szereplő Manchester City edzője szerint a döntetlen is elég együttesének a listavezető Liverpool otthonában sorra kerülő vasárnapi csúcsrangadón. A Liverpool 33 mérkőzést követően 74 ponttal áll a tabella élén, a második helyezett Chelsea - ugyanennyi találkozóval - két ponttal van lemaradva, míg a 70 pontos Manchester City eddig két meccsel kevesebbet játszott.

15:16
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Ismét blöfföl Rooneyval a MU?

A Bayern München nem dől be a Manchester Unitedtől származó hírekkel, és arra készül, hogy Wayne Rooney pályára lép a szerdai bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján. Az angol válogatott csatár a hét végén kihagyta a Newcastle elleni bajnokit, a hírek szerint lábujjsérülés hátráltatja, David Moyes menedzser szerint remélhető, hogy a kezelések felgyorsítják a gyógyulási folyamatot.

A Tageszeitung azt írta, az állítólagos sérülés csupán egy megtévesztési kísérlet, semmi más. Nem ez az első eset, hogy a ManUnited trükközni akar Rooneyval, a 2010-es negyeddöntőben ugyancsak azt híresztelte Sir Alex Ferguson, hogy semmi esély csatára szereplésére, végül mégis a kezdőcsapatba jelölte, és 55 percet játszatta.

15:35
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Meg kell támadni a visszavágót

Pal Oldrup Jensen vezetőedző szerint a fegyelemnek és a csapatmunkának köszönheti a Fehérvár KC nőikézilabda-csapata, hogy 25-24-re nyert a dán Esbjerg otthonában az EHF-kupa elődöntőjének első mérkőzésén. A visszavágót szombaton Székesfehérváron rendezik 20 órától.

"Jó meccset játszottunk, egységesen dolgoztunk és fegyelmezettek voltunk. A fegyelmezettségünk és a taktikánkba vetett bizalmunk voltak a sikerünk kulcs összetevői. Természetesen a jó védőmunka rengeteget segített rajtunk, és megfelelő önbizalmat adott nekünk" - mondta a magyar csapat norvég vezetőedzője a klub honlapjának. Hangsúlyozta: az idegenbeli győzelem azonban nem jelent többet annál, minthogy teljesen nyitott maradt, ki lesz képes a döntőbe jutni. Ahogy fogalmazott: meg kell támadniuk a második meccset.

16:14
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Őrizetben a román ex-futballvezér

Őrizetbe vették Dumitru Dragomirt, a Román Hivatásos Labdarúgó Liga (LPF) nemrég leváltott elnökét, aki ellen sikkasztás, adócsalás és pénzmosás gyanújával indított bűnvádi eljárást hétfőn a bukaresti ügyészség. Dragomir 1996-tól 2013-ig, négy cikluson keresztül vezette a 18 klubcsapatot tömörítő, a román bajnokságot szervező ligát, 2000 és 2008 között pedig parlamenti képviselő is volt a Nagy Románia Párt színeiben. A vádhatóság szerint Dragomir 2011 és 2013 között 3 millió euróval károsította meg az LPF-et azáltal, hogy a televíziós közvetítési jogok értékesítésekor fiktív cégeket iktatott közbe és az ezek által felszámolt jutalék egy részét eltulajdonította.

A román labdarúgás körüli illegális pénzügyi manőverek miatt több közismert fuballista és sportvezető került már börtönbe. Márciusban a bukaresti ítélőtábla jelentős mértékű adócsalásért letöltendő börtönbüntetésre ítélte jogerősen a román futball nyolc közismert vezetőjét. Közöttük van - és jelenleg hároméves börtönbüntetését tölti - Gheorghe Popescu, aki játékosként 115-szörös román válogatott volt és jó eséllyel pályázott a Román Labdarúgó Szövetség elnöki posztjára.

16:29
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Nyáron edzőt vált a Tottenham

A Sky Sports értesülése szerint Tim Sherwood csak a szezon végéig tölti be az edzői feladatokat a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatánál.

16:45
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

A háromszoros

A háromszoros freestyle-világbajnok Szász Kitti hétfőn megcsillogtathatta tudását Sao Paulóban, a közelgő labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzésének otthont adó 20 milliós nagyvárosban.

"Csütörtökön késő este kaptam meg interneten a repülőgépjegyemet, és pénteken hajnalban már repültem is Dél-Amerika felé" - mesélte Szász Kitti a Telekom Sporthír Szolgálat munkatársának. A forgatásról csak annyit árulhatott el, hogy a sztori brazil srácok és a freestyle meghívott világhírességei között egy utcai pályán spontán kialakuló focimeccsről szól.

Forrás: Telekom Sporthír Szolgálat


"Vasárnap az új metrót kipróbálva meglátogattuk az átadásra váró stadiont Sao Paulóban. Ha én lennék a szervezőbizottság elnöke, bizony aggódnék, mert a stadion egyáltalán nem úgy néz ki, ahol június 12-én vb-mérkőzést rendeznek. A pálya gyakorlatilag megközelíthetetlen, nyoma sincs még az odavezető utaknak, annál több a törmelék és a szemét. A négycsillagos szállodánkban az úgynevezett internetes szolgáltatás színvonalát kőkorszakinak kell minősítenem, nehezen mondanám ki azt, hogy itt 50-60 nap múlva minden a helyén és rendben lesz" - tette hozzá.

17:15
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Nem történt csoda az 1954-es vb-döntőben

Nem ért egyet a „berni csoda" megfogalmazással Hans Schäfer, aki tagja volt az 1954-es világbajnoki döntőben az Aranycsapat ellen győztes NSZK labdarúgó-válogatottjának. "Nem történt csoda, és mi nem vagyunk hősök. Egyszerűen jó futballisták voltunk, akik jól tudtak együttműködni. Benne volt a tudásunk és a szerencse is" - mondta a német szövetség honlapján hétfőn közölt interjúban a 86 éves legendás balszélső, hozzátéve: számára azok az emberek a hősök, akik megvédelmezik hazájukat, vagy tűzoltóként embereket mentenek ki egy égő házból.

Schäfer számos felkérést kapott a berni vb-döntő 60. évfordulójára, július 4-re, ám közölte, majdnem mindegyiket lemondta. "Néha el is felejtem azt a dátumot, a feleségem szokott emlékeztetni rá. Ha júliusban minden meghívásnak eleget tennék, három hónapig úton lennék. A világbajnokok ünneplésére azért elmegyek" - mondta a 39-szeres válogatott. A berni döntőben Németország 0-2-ről fordítva nyert 3-2-re az esélyesebb magyar válogatott ellen.

17:26
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Schustert nyáron elküldhetik

A portugál sportnapilap, az A Bola információja szerint a nyáron a Porto jelenlegi edzője, Paulo Fonseca váltja Bernd Schustert a spanyol Málaga labdarúgócsapatának élén.

17:34
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Sok sportág cserélne a bokszolókkal

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség szombaton rendezte az éves beszámoló közgyűlését, amelynek során a tagság elfogadta a különböző bizottságok beszámolóit, valamint új elnökségi tagot is választottak.

"Felemás éven vagyunk túl, hiszen a magyar ökölvívás, már csak a gazdag tradícióinak okán is, csak az aranyérmeket jegyzi" - fogalmazott Csötönyi Sándor elnök. "Nem sikerült a felnőtt férfi világbajnokságon érmet szereznünk, mindössze egy pontszerző hellyel gazdagodtunk, ami miatt mindenkiben jogosan van hiányérzet. De nem szabad elfelejteni, hogy junior korcsoportban, amely a felnőttek mögötti első korosztály, világ- és Európa-bajnoki aranyéremmel gazdagodtunk a tavalyi esztendőben. Ezen felül megszámlálhatatlan érmet hoztak versenyzőink a különböző kontinentális versenyekről, illetve se szeri, se száma azoknak a rangos nemzetközi tornáknak, ahonnan győzelemmel tértettünk haza. Nagyon sok sportág cserélne velünk!"

17:42
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Woltering ismét hosszabbított

Bár foglalkoztatta a visszavonulás gondolata is Clara Wolteringet, a Buducnost nőikézilabda-csapatának német válogatott kapusa úgy döntött, egy évvel ismét meghosszabbítja szerződését. "Nehéz volt dönteni a családom miatt, de jól érzem magam itt. Szeretem a Moraca légkörét, és a csapat olyan jó lesz a következő szezonban, hogy emiatt a maradás mellett döntöttem" - nyilatkozta Woltering az Ehfcl.com portálnak.

18:02
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Túl nagy volt a szél az Adrián

A 8. Aranysekli Adria Kupa vitorlás túraverseny utolsó napján már bőven volt szél, de ezúttal több a kelleténél. A délkeleti irányú jugo sebessége időnként a 30 csomót (1 csomó 1,852 km/óra) is meghaladta a kikötőben, kint a tengeren pedig ennél is erősebben fújt. Végül a kikötői kapitányság egész napra lezárta a kikötőt a vitorlás yachtok számára, a futam elmaradt. Hat nap alatt így csak két alkalommal volt olyan szél, amely kedvezett a hajósoknak.

A végeredmény:
Dufour 445/455 GL hajóósztály: 1. Johnny Bravo Xailing  2. Mobilitas Team  3. Davy Jones
Dufour 375/385 GL hajóosztály: 1. Aquillas  2. Obsessin Sailing Team  3. Sea Rummers
Bavaria 32-es hajóosztály: 1. "F" Sailing Team  2. Dobsi  3. Rozália Team
Abszolút sorrend:  1. "F" Sailing Team  2. Johnny Bravo Xailing  3. Mobilitas Team

18:15
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Megtizedelt hokis rivális

Egyelőre NHL-es sztárjai nélkül készül az osztrák hokiválogatott az április 20-án rajtoló divízió I-es vb-re, ahol a magyarokkal is találkozik. Manny Viveiros szövetségi kapitány hétfőn elmondta: a három tengerentúlon játszó csatár közül Michael Grabner (New York Islanders) sérült, míg Thomas Vanek (Montreal Canadiens) és Michael Raffl (Philadelphia Flyers) a rájátszásban is érdekelt lesz, így velük sem számol jelenleg.

18:30
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

61 millió/fő a Chelsea-verésért

Fejenként 200 ezer eurót (körülbelül 61,2 millió forint) kapnak a PSG focistái, ha a Chelsea-t kiejtve négy közé jutnak a BL-ben. A párizsiaknak kedden Londonban kell megőrizniük az otthon kiharcolt 3-1-es előnyt. A játékosok a csoportkörből való továbbjutásért százezer, majd a Leverkusen búcsúztatásáért további 150 ezer eurós prémiumot kaptak. A PSG-nél a bajnoki cím 400 ezer eurót, a Ligakupa-győzelem 50 ezret.

18:50
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Van Nistelrooy Vietnámban

A ManUtd és a Real korábbi holland sztárja a Bajnokok Ligája-trófea turnéját népszerűsíti.

19:10
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Suáreznek lelke van

Egy apuka kiment a down-kóros gyerekével labdázni a parkba, majd egyszer csak valaki elcsente a labdát. Először csak egy idegesítő alaknak vélték, később felismerték, hogy maga Luis Suárez az. A pályán olykor-olykor pokróc uruguayi ezúttal nagylelkű volt, játszott a boldog kisfiúval, akinek azt is megengedte, hogy kötényt adjon neki. Talán mert most Suárez is boldog: vezet az Aranycipő-versenyben, csapata, a Liverpool pedig a Premier League-ben.

19:25
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Két kapufa mp alatt

Aki előadja: Ivica Olic, a Wolfsburg csatára a Dortmund ellen 2-1-re elvesztett hétvégi Bundesliga-meccsen.

19:35
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Elküldték Hírest

A Balmazújváros NB II-es csapata menesztette Híres Gábor edzőt, miután a   hétvégén 3-0-ra kikaptak a Békéscsabától.

20:00
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Muntari a PL-be tart?

A BBC úgy tudja, Angliába tart Sulley Muntari, az AC Milan sztárja.

20:15
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Vagány és cuki egyszerre

A snowboardos legenda, Shaun White találta a Twitteren:

20:30
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Gólzáporos magyar győzelem

Megszerezte első győzelmét a nőihoki-válogatott a divízió I/B-s vébén: Magyarország - Koreai NDK 8-4, Horváth Tifani három góllal és egy gólpasszal a találkozó legjobbja volt. A világranglista 21. helyén álló magyar csapat - amely a nyitókörben négy góllal kikapott a házigazda lettektől - tavaly került fel a harmadik osztályba. Szerdán a kínai, csütörtökön a holland, szombaton pedig a kazah együttes lesz az ellenfele.

20:45
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Contador sikere

Alberto Contador megnyerte a Baszk körverseny első szakaszát, az utolsó emelkedőn leszakítva honfitársát, Alejandro Valverdét.

21:00
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Rezsit csökkent a Liverpool

Az utolsó két idegenbeli bajnokira (Norwich City, Crystal Palace) tíz fonttal olcsóbban adja majd a jegyeket a Liverpool FC. A csapat jelenleg vezeti a tabellát, ugyanakkor vesztett pontok tekintetében a Manchester City jobban áll.

21:20
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Löw hisz Khedirában

Joachim Löw német szövetségi kapitány hisz abban, hogy Sami Khedira formába lendül a bő két hónap múlva kezdődő világbajnokságra. Löw szerint a középpályás visszatérése azért is fontos lenne, mert az határozhatja meg Philipp Lahm pozícióját. A 27 éves Khedira november 15-én, a német-olasz barátságos mérkőzésen sérült meg, jobb térdében elszakadt a keresztszalag. Felépülését akkor hat hónapra jósolták, és az edzéseket márciusban kezdte el.

21:35
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Nevet változtat a Hull

Asszem Allam tulajdonos ötlete nyomán nevet változtat a Hull City: a bérletes szurkolók sovány többsége (2565 vs 2517) egyetértett abban, hogy ezentúl Hull Tigersnek hívják a csapatot.

21:40
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Paks 2

Két focistát elküldött a Paks a gyenge bajnoki produkció miatt: Délczeg Gergely és Tóth Bence mehet, Csertői Aurél edző viszont marad a kieső helyre süllyedt csapatnál.

21:45
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Vezet a Juve

A Juventus előnye kissé megcsappant a bajnokságban az elmúlt hetekben, ám ezúttal neki van elmaradt meccse, és a Roma jár eggyel előrébb. A kiesés ellen küzdő Livorno jól kezdett Torinóban, Emeghara különösen virgonc volt, de az első percek után teljesen beszorította a Juve. Egy ideig semmi nem jött össze, majd az elmúlt hetekben kissé jegelt Llorente három perc alatt két gólt szerzett: előbb lefordult a védőjéről és a léc alá lőtt, majd fejjel találta meg a bal alsót. Félidő.

22:20
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Mourinho sok gólt vár

José Mourinho szerint az, hogy a PSG-nek nincsenek komoly hagyományai, semmilyen szerepet nem játszik az idei BL-menetelésben. A portugál sok gólt vár, azt mondja, 4-3 vagy 5-4 is lehet majd az eredmény összetettben - természetesen a Chelsea javára.

22:35
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Llorente pazar gólja

Ezzel a góllal szerzett vezetést a Livorno ellen a Juve:

22:50
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

BL-ben a Juve

Maradt 2-0 a Juve-Livorno, ezzel a hazaiak előnye 20 pontra nőtt a harmadik Napoli előtt, és mivel ezt már nem lehet behozni, immáron biztosan főtáblások lesznek a Bajnokok Ligája 2014/15-ös idényében is.

23:05
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Benedek kerete

Benedek Tibor, a vb-címvédő pólósok szövetségi kapitánya 15 játékost hívott meg a horvátok elleni Vl-meccsre készülő keretébe. A már biztos szuperdöntős csapat számára nincs tétje a selejzető zárómeccsének.

A keret: Decker Attila, Lévai Márton - kapusok, Angyal Dániel, Bátori Bence, Bedő Krisztián, Decker Ádám, Hosnyánszky Nobert, Jansik Dávid, Kovács Gábor, Madaras Norbert, Tóth Márton, Török Béla, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton - mezőnyjátékosok

23:20
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Ronaldo bajban

Húsz perc után abbahagyta a hétfői délutáni edzést Cristiano Ronaldo, a Real Madrid sztárja. A klub orvosai azonnal kezelésbe vették, és bár úgy tűnik, nem súlyos a sérülése, veszélybe került a játéka a Dortmund elleni keddi BL-negyeddöntő visszavágón. "Ronaldo játszani szeretne, én is szeretném, ha játszana, de mivel profi, tudja, mit lehet és mit nem" - nyilatkoza Carlo Ancelotti edző. A Real 3-0-ról várja a meccset, melytől Ronaldót épp az első ütközetben megsérült bal térde tarthatja távol.

23:35
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Félidő: 0-0

NB I: Kaposvár-Mezőkövesd 0-0 a szünetben.

23:47
2014. április 7.
Vágólapra másolva!

Szünet Londonban, Genovában

A Tottenham 1-1-re áll a szünetben a Sunderland ellen, a londoniaknak kellett egyenlíteniük. A Milan 1-0-ra vezet a Genoa otthonában.

00:20
2014. április 8.
Vágólapra másolva!

Fordított a Spurs

Harry Kane góljával fordított a Tottenham a Sunderland ellen, míg a Milan Honda találatával már 2-0-ra vezet Genovában.

00:37
2014. április 8.
Vágólapra másolva!

Nyert a Kaposvár!

NB I., 23. forduló: Kaposvári Rákóczi-Mezőkövesd-Zsóry 1-0
gól: Coroian (50.)
Horváth kapus Andrei Coroian elé öklözött ki egy beadást, a légiós pedig a jobb felsőbe lőtt. A Kaposvár az utolsó hat bajnokijából csak egyet vesztett el - igaz, csak egyet is nyert meg (ezt), így még mindig hat pontra van a már nem kieső MTK-tól.

00:50
2014. április 8.
Vágólapra másolva!

A MU előtt a Spurs

A Tottenham 0-1-ről 5-1-re verte a Sunderlandet, ezzel visszavette a hatodik helyét a tabellán a Manchester Unitedtől. A Milan 2-1-re győzött Genovában, ám ezzel is maradt a tizenegyedik helyen.

01:00
2014. április 8.
Vágólapra másolva!

Búcsú

Köszönjük olvasóink figyelmét, nyugodalmas jó éjszakát kívánunk.