Szalai újra csak nézett, Torghelle vadkant lőtt

Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül
Sorsoltak a Bajnokok Ligája elődöntőjében, Szalai Ádám ismét csak a kispadról asszisztált a Schalke győzelméhez, az Újpest Pécsen sem tudott nyerni, Torghelle Sándor meglőtte élete első vaddisznóját, Szarka Ákos, a Dunaszerdahely magyar focistája pedig eltörte az ellenfél szlovák játékosának a lábát. Ez történt pénteken a sport világában.
09:30
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Ezt nézze!

Kíváncsi, mi lesz a hazai tévék mai sportkínálata? Kattintson ide!

09:46
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Lógnak a pécsi fejek

Este Pécs-Újpest mérkőzéssel kezdődik az OTP Bank Liga 24. fordulója. A hazaiaknál akad elég gond, négy állandó kezdőjátékos (a sérült Koller Krisztián és Fodor Ferenc, valamint a két eltiltott, Márkvárt Dávid és Mohl Dávid) kimarad, ráadásul a klub megbüntette a futballistákat.

"Bizony elég nagy érvágás ez nekünk, hiszen négy olyan játékosról van szó, akik meghatározóak, szinte állandóan játszottak, s döntő érdemük volt abban, hogy eredményes volt a csapat" - fogalmazott Lőrincz Emil, a Pécs vezetőedzője a Bama.hu portálnak. "Ráadásul sajnos valóban lógnak a fejek, vannak gondjaink, de remélem, hogy a mérkőzésen ismét egységes lesz a csapat. Az Újpest jó együttes, veszélyesek a lilák, és úgy tűnik, egyre jobban együtt is vannak. Elöl gyors embereket tudnak játszatni, akiket valamilyen úton-módon hatástalanítanunk kell. Nem lesz egyszerű."

10:09
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Viszlát, futballvébé!

Nem lehet ott a nyári, brazíliai futballvébén Ilkay Gündogan, a Dortmund német válogatott középpályása. A játékos még augusztusban szenvedett hátsérülést, de gyógyulása nem halad olyan ütemben, hogy vállalhatná a játékot.

10:29
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Ez a győri kézisek szerencséje?

A Prosport.ro portál szerint a CSM Bucuresti nőikézilabda-csapata megkereste az Oltchim Valcea egykori elnökét, Peter Berbecarut, és felkérte, hogy segítse a nagy terveket dédelgető klub munkáját. "Még nem döntöttem, hiszen már visszavonultam. Sajnálom, hogy a Valceát nem tudtuk megmenteni, mert idén nem lett volna ellenfelünk a Bajnokok Ligájában" - nyilatkozta, hozzátéve, hogy a címvédő győriek is sajnálják, hogy ellenfél nélkül maradtak.

10:42
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Bajban a Dallas

A Golden State Warriors rendkívül izgalmas mérkőzésen 100-99-es vereséget szenvedett a vendég Denver Nuggets együttesétől az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Könnyen lemaradhat ugyanakkor a playoffról a Dallas Mavericks, amely saját közönsége előtt simán kikapott a nyugati elsőségre jó eséllyel pályázó San Antonio Spurstől.

Eredmények:
Dallas Mavericks - San Antonio Spurs 100-109
Golden State Warriors - Denver Nuggets 99-100

10:52
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Otthon kezdhet a Rangers

A New York Rangers Rick Nash góljával 2-1-re győzött a vendég Buffalo Sabres felett az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján, ezzel biztossá vált, hogy a rájátszás első fordulójában - ahol a Philadelphia Flyers vagy a Columbus Blue Jackets lesz az ellenfele - élvezheti a hazai pálya előnyét.

Eredmények:
New York Rangers - Buffalo Sabres 2-1
Carolina Hurricanes - Washington Capitals 2-5
Montreal Canadiens - New York Islanders 0-2
Ottawa Senators - New Jersey Devils 2-1 - szétlövés után
Tampa Bay Lightning - Philadelphia Flyers 4-2
Florida Panthers - Toronto Maple Leafs 4-2
Nashville Predators - Phoenix Coyotes 2-0
Minnesota Wild - St. Louis Blues 4-2
Winnipeg Jets - Boston Bruins 2-1 - szétlövés után
Edmonton Oilers - Los Angeles Kings 0-3
Vancouver Canucks - Colorado Avalanche 2-4

11:16
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Kizavarták Mazzarri barátnőjét

Élő adásban kiküldték a stúdióból a Goal Show című olasz tévéműsor egyik műsorvezetőjét, mert a show házigazdája szerint "érzelmileg érintett" volt az adott témában. A Napoliról volt szó ugyanis, és Jolanda De Reinzo a Napoli volt (az Inter jelenlegi) edzőjének, Walter Mazzarrinak a barátnője. Ezért amikor összevitatkozott Walter De Maggióval - érdemes megnézni a videót, egy teljes percig beszélnek egyszerre -, az utóbbi egyszerűen kiküldte a stúdióból.

11:38
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Sahint visszavásárolta a Dortmund

Végleg visszatér a Borussia Dortmundhoz Nuri Sahin, a csapat török válogatott futballistája. Sahin aki jelenleg kölcsönben játszik Dortmundban, 2011-ben ugyanis tízmillió euróért a Real Madridba igazolt, de ott nem tudott bekerülni a kezdőbe. Egy évre a Liverpoolnak adta kölcsön a Real, majd tavaly januárban újra a Borussiának. A mostani ára hétmillió euró volt.

11:54
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Del Piero visszavonul?

Lehet, hogy a hétvégén játssza pályafutása utolsó tétmérkőzését Alessandro Del Piero, a Juventus és az olasz válogatott korábbi játékosa. A 39 éves támadó 2012 óta a Sydney FC-ben futballozik, és a csapat most készül az ausztrák bajnokság alapszakaszának az utolsó meccsére - ha veszít, nem jut be a rájátszásba. Del Piero kétéves szerződése a szezon végén lejár.

"Valóban ez lehet az utolsó meccsem" - nyilatkozta a játékos, hozzátéve, hogy beszélt már a klub elnökével a jövőről, de csak a szezon végén ülnek le tárgyalni. Del Piero 19 évig játszott a Juventusben, 705 mérkőzésen 290-szer volt eredményes.

12:03
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Klein Dávid már Tibetben

Átlépte a nepáli-kínai határt a Mount Everest oxigénpalack nélküli megmászására készülő Klein Dávid. A kötelező akklimatizációs szünetek után várhatóan négy nap múlva éri el az 5200 méteres magasságban fekvő alaptábort.

12:08
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Torghelle Sándor vaddisznót lőtt

12:32
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Ibra hazatér

Svédországba utazik kezeltetni magát Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain sérült csatára.

12:49
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Figo a Realnak drukkol

Luis Figo a BL- (és EL-) sorsolás előtt válaszol a rajongók kérdésére. Többek közt elmondta, hogy a tizedik győzelmére hajtó excsapata, a Real Madrid győzelmének örülne a legjobban, elvégre egy álom válna valóra ezzel. A legjobb játékostársainak a két Ronaldót, Rivaldót, Raúlt, Hierrót és Zlatan Ibrahimovicot nevezte.

13:05
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Leköpték a focistát

Diósgyőri múltja miatt köpték le a nyíregyházi focistát - írja sokkoló címében a Csakfoci. A szóban forgó áldozat Polényi Gábor, akit egyébként is állandóan bántalmaztak verbálisan.

13:20
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Teaszünet Pretoriában

Ma továbbra is Oscar Pistoriust vallatják a tárgyalásán, Gerri Nel a vallomásában lévő ellentmondásokra irányítja a figyelmet, például megkérdezte a paralimpiai bajnokot, hogy miért nem jelentette a rendőrségen, amikor egyszer betörtek hozzá. A tárgyalás fejleményeit itt követheti percről percre. Persze csak a teaszünet után.

13:35
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

A CAS-hoz fordul Powell

Nem fogadja el másfél éves eltiltását és a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordul Asafa Powell, a 100 méteres síkfutás korábbi világcsúcstartója, aki tavaly júniusban, a jamaicai országos bajnokságon akadt fenn a doppingellenőrzésen.

13:45
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Rendőr-hangyaboly

Csaknem 2400 rendőr őrködik majd a brazíliai focivébé döntőjének is otthont adó Rio de Janeiró-i Maracana Stadion körül a torna teljes ideje alatt (június 12-től július 13-ig).

14:00
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Miklós Csíkszeredán

A szocsi téli olimpián kiváló eredményeket elért csíkszeredai sportolókat, így a magyar színekben versenyző Miklós Edit alpesi sízőt (aki hetedik lett lesiklásban), és a Romániát képviselő Tófalvi Éva sílövőt is köszöntötték Csíkszeredán.

14:10
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Tarolt a Liverpool

A Premier League-ben Brendan Rodgerst választották a hónap menedzserének, míg a hónap játékosa Steven Gerrard és Luis Suárez lett megosztva. Great!

14:16
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Az EL-elődöntők

Nyonban kisorsolták az Európa Liga elődöntőit:
Sevilla-Valencia
Benfica-Juventus

14:35
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

A BL-elődöntők

Bajnokok Ligája, elődöntők: Real Madrid-Bayern München, Atlético Madrid-Chelsea. A meccseket április 22/23-án, a visszavágókat 29/30-án rendezik.

14:45
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Sorsoltak a kézisek is

A férfikézilabda-válogatott az orosz, a portugál és az ukrán csapattal került azonos csoportba a 2016-os lengyelországi Európa-bajnokság selejtezősorozatában. A kvalifikáció október végén kezdődik. (Részletek.)

15:18
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Mo Farah lefutja a maratont

Szakértők szerint a táv történetének legszínvonalasabb mezőnye áll rajthoz a vasárnapi London Maratonon, amelyen ott lesz a 42,195 kilométeren ezúttal debütáló Mo Farah, a világcsúcstartó Wilson Kipsang, az olimpiai és világbajnok Stephen Kiprotich, a tempót pedig nem más, mint Haile Gebrselassie diktálja majd. Az 5000 és 10 000 méteren olimpiai és világbajnok brit Farah miatt a helyi média is kiemelt figyelemmel kíséri a futóversenyt, a 31 éves atléta saját városát választotta arra, hogy első alkalommal megméresse magát ezen a távon. (Részletek.)

15:49
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Pszichológussal készül a bokszcsatára

Kevesebb, mint két hónap múlva visszavágót vív Anglia két legjobb nagyközépsúlyú bokszolója, a WBA és az IBF öveit birtokló Carl Froch és az őt novemberben majdnem megtréfáló George Groves. Froch erre az alkalomra külső segítséget is igénybe vesz, hogy könnyebben tudja kezelni a kihívót a ringen kívül és május 31-én 80 ezer néző előtt is.

"Rengeteg gyűlölet volt bennem George iránt és ez hatással is volt a teljesítményemre. Teljesen az agyamra ment és a meccsen szét akartam verni, ahelyett, hogy bokszoltam volna. Ez mind annak volt betudható, ahogyan beszélt és viselkedett a mérkőzést megelőzően. Ez vezetett azokhoz a hibákhoz, amelyeke elkövettem. Nem tartottam magam a taktikához, és annak ellenére, hogy győztem, a lehető legrosszabb éjszakámmá változott. A pszichológia mindig is érdekelt és a szakember, akivel jelenleg együtt dolgozom, az a brit olimpiai csapatot is segíti. A sportpszichológia része volt az egyetemi tanulmányaimnak, és ha jobban körülnézünk, akkor azt tapasztaljuk, hogy sportban is egyre szelesebb körben elterjed" - idézte a Profiboksz.hu Carl Frochot.

16:09
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Vasárnap Vivicittá

Vasárnap 29. alkalommal rendezik meg a Vivicittá városvédő futást, melynek fő számára, a félmaratonra már másfél hete betelt a létszám. A 21,097 kilométeres táv mellett 800 méteres családi futáson, illetve 3,2 (Minicittá), 7 (Midicittá) és 10 km-en (Vivicittá) lehet rajtolni, de 3,2 km-es gyaloglás is teljesíthető. A félmaraton 9.30-kor rajtol, míg a többi számot délután rendezik. A verseny központja az elmúlt évekhez hasonlóan a Margitszigeten, a Szabadtéri Színpadnál lesz.

A rendező Budapest Sportiroda múlt szerdán közölte, hogy 11 nappal az esemény előtt már több mint 5500-an jelentkeztek a Telekom Vivicittá Félmaratonra, ezért - szervezési okok miatt - lezárták a nevezést. Ugyanakkor szombaton 14 és 18 óra között a versenyközpontban - a visszalépések függvényében - korlátozott számban lehet majd még nevezni.

"Az 1986-os premierre 2200-an neveztek be, feleannyian se, mint egyedül az idei verseny félmaratoni erőpróbájára, amely most 5500-nál is több tapasztalt futó számára jelent kihívást. Többen is rajthoz szerettek volna állni, de a biztonságos lebonyolítás érdekében már napokkal ezelőtt ki kellett tennünk a 'megtelt' táblát” - nyilatkozta Máth István, a rendező Budapest Sportiroda ügyvezetője a Telekom Sporthír Szolgálatának.

16:28
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Az első percben elúszott a foci-vb-je

Csapata csütörtöki Európa Liga-mérkőzésén síp- és szárkapocscsont törést szenvedett Sílvio, a Benfica portugál válogatott védője, aki így a nyári, brazíliai labdarúgó-világbajnokságról is lemarad. A 26 éves játékos egy szerencsétlen ütközés következtében már az első percben megsérült az AZ Alkmaar ellen 2-0-ra megnyert negyeddöntős találkozón. Klubja közlése szerint Sílviót meg kell operálni és több hónapra kidőlt. Jorge Jesus vezetőedző azt mondta, ugyan az együttes bejutott a legjobb négy közé az EL-ben, de a játékosok szomorúak társuk súlyos sérülése miatt. Sílvio az Atlético Madrid futballistája, a Benficánál kölcsönben szerepelt.

16:40
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Courtois mégis játszhat a Chelsea ellen

A labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében érdekelt Atlético Madridnak nem kell fizetnie azért, hogy kölcsönkapusa, Thibaut Courtois pályára léphessen a játékjogát birtokló Chelsea ellen. Enrique Cerezo, a spanyol klub elnöke korábban azt mondta, hogy a londoniakkal kötött szerződés értelmében a belga válogatott hálóőr csak akkor játszhat a Kékek ellen, ha mérkőzésenként a madridiak hárommillió eurót fizetnek. Pénteken ugyanakkor az Európai Labdarúgó Szövetség illetékesei arra hívták fel a figyelmet, hogy ez ellentétes lenne a szervezet szabályzatával, így a Chelsea semmilyen összeget nem követelhet.

16:59
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Csodás fotók a festői pálya felett

A hétvégén Horvátországban folytatódik a Red Bull Air Race repülős gyorsasági és ügyességi sorozat. A festői Rovinj felett három versenyző, Besenyei Péter, az osztrák Hannes Arch és az angol Nigel Lamb egy bemelegítő repülést végezhetett, és egy pillantást vethetett a Földközi-tenger egyik leglátványosabb városára. További fotókért kattintson ide!

Besenyei Péter Rovinj felett Forrás: Joerg Mitter és Andreas Langreiter

17:39
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Így rúg, aki Maradona és Agüero génjét örökli

Sergio Agüero, a Manchester City argentin sztárja büszkén tette ki az Instagramra, hogy ötéves kisfia, Benjamin az első manchesteri edzésén máris gólt lőtt. Azt nem mondhatjuk, hogy nincs a vérében a foci a kissrácnak, akinek Diego Maradona a nagyapja, hiszen az ő lányát vette el Agüero. A pár azóta elvált.

18:10
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Mínusz 190 fokban a pólósztár

A háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely krioterápián vett részt. "Majd' megfagytam a napsütéses reggelen" - írta a Facebookon.

18:30
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Armstrong megnevezte segítőit

A doppingvétség miatt örökre eltiltott Lance Armstrong írásban, eskü alatt tett tanúvallomásában megnevezte azokat, akik kerékpáros pályafutása során segítették a csalásban. Armstrong Michele Ferrari, Luis Garcia del Moral és Pedro Celaya orvosokat, valamint Pepi Marti edzőt nevezte meg. Ezenkívül Johan Bruyneel csapatigazgatóról, valamint a US Postal klubját pénzügyileg segítő Thomas Weiselről azt vallotta, hogy mindketten tudtak a doppingolásról. A hat megnevezett mindegyike cáfolta, hogy köze lenne Armstrong doppingolásához. A bringás még korábban azt is jelezte, hogy a nemzetközi szövetség korábbi elnöke, Hein Verbruggen nemcsak tudott a doppingvétségeiről, hanem 1999-ben, első Tour-sikere alkalmával az ő ösztönzésére találtak ki mentő körülményt. Armstrong azt is kiemelte, amikor visszatért és 2009-ben harmadik volt a Touron, már nem élt tiltott szerekkel.

18:50
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Ide mennek Mocsaiék

A házigazda lengyelek megnevezték a kézi-Eb helyszíneit: Krakkó (15 ezer férőhelyes csarnok), Wroclaw (6500), Gdansk (10 000), Katowice (10 000). Krakkóban és Wroclawban lesznek a középdöntős csatározások, míg az elődöntők, a bronzmeccs és a döntő az előbbi városban.

19:05
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Kiakadt a bokszpromóter

Kiakadt a híres bokszpromóter, Bob Arum, amiért a május harmadiki Manny Pacquiao vs Timothy Bradley meccs előtt Floyd Mayweather posztereket tettek ki az MGM aréna falára. A nyolcvanéves promóter azzal fenyegetőzik, hogy visszavonultatja Pacquiaót, akit már fel is szólított, hogy bojkottálja az MGM hoteljét.

19:20
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Vasárnap Vivicittá

Vasárnap jön a 29. Vivicittá városvédő futás, melynek fő számára, a félmaratonra már másfél hete betelt a létszám. A 21 097 kilométeres táv mellett 800 méteres családi futáson, illetve 3,2 (Minicittá), 7 (Midicittá) és 10 kilométeren (Vivicittá) lehet rajtolni, de 3,2 kilométeres gyaloglás is teljesíthető. A félmaraton 9.30-kor rajtol, míg a többi számot délután rendezik. A verseny központja az elmúlt évekhez hasonlóan a Margitszigeten, a szabadtéri színpadnál lesz.

19:35
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Contador maradt az élen

Ben Swift nyerte a Baszk körverseny ötödik szakaszát, Alberto Contador megtartotta az összetettbeli előnyét, miután visszaverte Alejandro Valverde erős támadását az utolsó hegyen.

19:40
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

NB II

A második helyen álló Dunaújváros hazai környezetben 0-0-t játszott a Szolnokkal az NB II 23. fordulójában.

19:50
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Elnök lett a hokilegenda

A játékosként olimpiai és világbajnok, Stanley Kupa-győztes Brendan Shanahan lett az NHL-es Toronto Maple Leafs új elnöke.

20:05
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

A nap sportképe

Chris Froome úton Párizsból Roubaix felé:

20:25
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Magyar arany a vívóvébén

Aranyérmet nyert pénteken a férfi junior párbajtőr-válogatott a plovdivi korosztályos vívó-világbajnokságon. A magyar szövetség honlapjának beszámolója szerint a Bányai Zsombor, Berta Dániel, Hamar Balázs, Cho Taeun Gergely összeállítású csapat az amerikai, a japán és a dél-koreai együttes legyőzésével jutott el a döntőig, ahol 45-23-ra verte a spanyolokat.

A juniorok mezőnyében a magyarok egyéniben négy érmet szereztek: női kardban győzött Márton Anna, harmadik lett László Luca, míg párbajtőrben Bohus Réka ezüstöt, Berta Dániel pedig bronzot nyert.

20:49
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Nálunk mikor lesz ilyen?

A San Lorenzo-Botafogo meccsen nem gyenge hangulat volt. Dél-Amerika házhoz jön. (A videót csak Facebook-felhasználók tudják megnézni.)

21:18
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Visszavonul az olimpia és világbajnok

Olimpiai, világbajnoki és világkupa aranyéremmel, ám Stanley Kupa-diadal nélkül vonul vissza szombaton Ryan Smyth kanadai jégkorongozó. A 38 éves edmontoni csatár a Vancouver Canucks elleni találkozón lép pályára utoljára az észak-amerikai profiligában (NHL). Smyth egyik beceneve "Captain Canada", mivel hat vb-n is csapatkapitánya volt hazája válogatottjának. 2003-ban és 2004-ben vb-t, 2002-ben olimpiát, 2004-ben pedig vk-t nyert.

21:26
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Így kell boldoggá tenni egy kislányt

Kolo Touré is részt vett a Liverpool új mezének a bemutatóján, azt követően pedig egy kislánynak ajándékozta a cipőjét, majd meg is ölelte őt, vélhetően egy életre szóló élménnyel gazdagítva a lányt.

21:43
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Önfeledt öröm a Realnál

Amíg a Barcelonánál borzasztó búskomorság lepte el a játékosokat a Bajnokok Ligája-búcsú után, addig a Real Madridnál felhőtlen az öröm, miután bejutott a csapat az elődöntőbe. Ez a pénteki edzésen is látszódott, Sergio Ramos és Alvaro Morata földjelenetén. A Real egyébként a négy között a címvédő Bayern Münchent kapta.

22:18
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Szlovák lábat tört a magyar focista

A szlovák első osztályban Szenice-Dunaszerdahely meccsen Szarka Ákos, a DAC magyar focistája előbb két gólt lőtt, majd hátulról rátartott az ellenfél szlovák válogatott játékosának, Tomas Konának a lábára - írja az Ultrasliberi.hu. Először csak sárgát kapott érte, de miután a játékvezető megnézte a sérülést, ki is állította Szarkát. Kona szárkapocscsonttörést és bokaszalag-szakadást szenvedett, és veszélybe került a karrierje.

"Megváltoztatni sajnos már nem tudom, ami történt, de folyton erre gondolok" - kezdte az Új Szónak Szarka. "Amikor megláttam a lábát, már tudtam, hogy baj van. Nem tudtam reagálni, meg sem tudtam szólalni, nem is fogtam fel, ki van, mi van körülöttem, csak őt néztem. Lehet, hogy ez a videófelvételen nem így tűnt, de csakis az járt a fejemben, hogy milyen súlyos sérülést okoztam. Vasárnap írtam neki SMS-t, hétfőn pedig felhívtam. Ő sem tudott nagyon még erről beszélni, és nekem is nagyon friss volt. Bocsánatot kértem tőle, a családjától és a klubjától is, hiszen a Senica egyik kulcsjátékosa. Javasoltam, hogy személyesen is találkozzunk, de még nem tudom, mikor és hogyan kerülhetne erre sor. Elhiszem, hogy nagyon nehéz neki, és tudom, hogy lehet, hogy nem fogja elfogadni a bocsánatkérésemet."

Szarka Ákost három hónaptól akár öt évig terjedő eltiltással is sújthatják.

Az alábbi videón 2.45-től látható a jelenet:

22:42
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Izgalmas idők jönnek

A következő szezonban egy amerikai csapat is rajthoz állhat majd a Forma-1-es világbajnoki sorozatban. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) licencet adott az amerikai NASCAR-sorozatban szereplő egyik istálló alapítójának és tulajdonosának, Gene Haasnak, aki pénteken közleményben számolt be erről.

"Izgalmas idők jönnek, de nemcsak számomra, hanem az egész cég, illetve azok számára is, akik szeretnének egy amerikai csapatot látni az F1-ben" - írta Haas Hozzátette: mostantól kemény munka vár rá, mert már csak kevesebb mint egy éve van arra, hogy összeállítsa a gárdát.

22:45
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Szalai ismét csak ücsörög

Klaas-Jan Huntelaar felépült hétközi sérüléséből, így ő kezdett a Schalkéban a vendég Eintracht Frankfurt elleni német bajnokin. Szalai Ádám a cserepadon ül a hazaiaknál.

22:51
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Elgázolták a Vuelta címvédőjét

Súlyos sérüléssel kórházba került Chris Horner, a Vuelta a Espana kerékpáros körverseny címvédője. A 42 esztendős amerikai bringást észak-olaszországi edzésén - csapata, a Lampre közlése szerint - minden bizonnyal elütötte egy autó. A versenyző tüdeje megsérült, eltörött négy bordája, és a fején vágások, horzsolások keletkeztek. Horner 2013-ban nyerte meg a Vueltát, ezzel rekordot döntött: 41 évesen ugyanis korábban még senki nem győzött háromhetes körversenyen, a Giro d'Italián, a Tour de France-on vagy a Vueltán.

23:08
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Pocsék meccsel rajtolt az NB I-es hétvége

A Pécsi MFC hazai pályán 0-0-s döntetlent játszott a vendég Újpesttel a labdarúgó NB I 24. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén. A pécsiek négy bajnoki óta nyeretlenek, az Újpest pedig a legutóbbi három fordulóban csupán egy pontot szerzett.

23:45
2014. április 11.
Vágólapra másolva!

Minden oké? Akkor hajrá!

A munkaügyi minisztérium pénteken engedélyt adott, hogy folytassák a munkát a nyári labdarúgó-világbajnokságra épülő Sao Pauló-i stadion időlegesen lezárt valamennyi részén. A tárca - azután, hogy csaknem két hete egy munkás életét vesztette az építkezésen - március 31-én utasította a szervezőket, hogy állítsák le a munkát, amíg a kivitelező cég nem áll elő biztonsági garanciákkal. Az elhunyt munkás, aki székeket szerelt fel, nagy magasságból zuhant le.

A minisztérium illetékesei hétfőn ellenőrizték a helyszínt, s jelezték, hogy azon a részen, ahol a tragédia történt, a déli oldalon megtették a szükséges intézkedéseket, így ott lehet folytatni a munkálatokat. Ugyanakkor a hét elején még nem kezdhették újra a kivitelezést mindenhol, mivel a stadion északi részén előbb védőhálót kellett felszerelnie a kivitelező vállalatnak. Az újabb szemle során azonban már mindent rendben találtak.

A brazíliai vb-stadionok építkezésein a legutóbbi esettel együtt heten vesztették életüket.

00:09
2014. április 12.
Vágólapra másolva!

Ez aztán a buli!

A Valencia az első meccsen elszenvedett 3-0-s vereség után az Európa Ligában a visszavágón hosszabbítás után 5-0-ra verte a Baselt, így bejutott az elődöntőbe. A mérkőzés után így ünnepeltek Valenciában:

00:25
2014. április 12.
Vágólapra másolva!

A Schalke szárnyal, Szalai mélyrepülésben

A Schalke hazai pályán 2-0-ra legyőzte az Eintracht Frankfurtot a német labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában, így továbbra is őrzi a Bajnokok Ligája-indulást jelentő harmadik helyet a tabellán. Az első gólt Meyer szerezte az 59. percben, nem sokkal később Huntelaar kihagyott egy tizenegyest, a végeredményt a 91. percben Farfan állította be. Szalai Ádám ezt a meccset is a kispadról nézte végig, a Schalke magyar csatára december óta nem játszott végig bajnokit, 2014-ben pedig összesen 67 percet volt a pályán a Bundesligában.

Ennyi volt mára a sporthírfolyam, szombaton találkozunk a szokásos hétvégi sportdömpinggel.