Egy biztonsági kamerán látták az eltűnt ugandai olimpikont

Julius Ssekitoleko, sportoló
GOLD COAST, AUSTRALIA - APRIL 05: Julius Ssekitoleko of Uganda competes during the Weightlifting Men's 56kg Final on day one of the Gold Coast 2018 Commonwealth Games at Carrara Sports and Leisure Centre on April 5, 2018 on the Gold Coast, Australia. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Korábban az Origo is beszámolt róla, hogy az ugandai olimpiai csapatnak az egyik tagja, Julius Ssekitoleko a szállodájában hagyott írásos üzenetében annyit közölt, hogy nem akar hazatérni és Japánban kezdene új életet. Ráadásul a hotelből megszökött 20 éves súlyemelő korábban pozitív koronavírustesztet is produkált.
Vágólapra másolva!

A legfrissebb hírek szerint Ssekitolekót, vagy egy rá rendkívül hasonlító férfit egy biztonsági kamera felvételén látták JR Nagoya állomáson, ami mintegy 200 km-re található attól a szállodától, ahol a 20 éves sportoló tartózkodott korábban.

A hatóságok emberei még annyit elárultak, hogy az ugandai olimpikon még pénteken reggel vett egy jegyet egy Sinkanszen járatra, Nagoyába. Ssekitoleko útlevele az ugandai csapat kezében van, de a mobilját magával vitte a súlyemelő.