Az üzlet, ami összehozza a Forma 1 világot

Vágólapra másolva!
Minőség egyediség, megbízhatóság. Minden, ami Forma 1 rajongóktól, rajongóknak. Ezt kínálja a FansBRANDS webshopja azok számára, akiknek az F1 több mint egyszerű sportág, sokkal inkább életérzés!
Forrás: fansbrands.hu

A FansBRANDS a világ legnagyobb Forma 1 webshopja, az első és egyetlen olyan magyar üzlet, ahol kizárólag csak eredeti, exkluzív F1 termékeket találsz. És hogy ez mit jelent? Azt, hogy pontosan ugyanazt kapod, amit a versenyeken is látsz, az eredetiség és a minőség terén sincs kompromisszum! Tarts velünk, és megmutatjuk, miért!

Több mint sport: életérzés és szerelem

Forma 1, a száguldó cirkusz. A percek a pályán, melyeket technika és stratégia tökéletes egysége és tömény izgalom. Aki valaha látott már Forma 1 futamot, az egész biztosan tudja, miről is beszélünk, amikor azt mondjuk, hogy ebben az esetben jóval többről van szó, mint egyszerű sportról. A Forma 1 valójában ugyanis egy életérzés.

Egy olyan különleges életérzés, mely nem csak a futamok idejére szögezi az embert a képernyők elé és nem csak addig tart, amíg a pálya mellett izgulja végig a napot szinte eggyé válva kedvenc pilótájával, kedvenc csapatával és az őt körülvevő közösségek. Mint egy valódi szerelem, a hétköznapokat is átszövi, és ha elkap a gépszíj, onnantól kezdve már nincs visszaút.

Tudjuk, hogy sokan érzik ezt, hiszen, mint ahogyan a legtöbb sportág, úgy a Forma 1 sem lehetne teljes szurkolók nélkül. Sőt, bátran kijelenthetjük, hogy a lelkét nem feltétlenül a top csapatok és a legjobb versenyzők, sokkal inkább a lelkes szurkolók jelentik, akik a Ferrari, a Mercedes, a Red Bull, a BMW, vagy a McLaren pilótáit tűző napon, esőben, szélben is követik és izgulnak értük.

Ezek a rajongók pedig megérdemlik azt, hogy mindenből a legjobbat kapják. Izgalmas futamokat, szupergyors autókat, emlékezetes hajrákat, és természetesen a kedvenceikhez kötődő, legjobb minőségű és legexkluzívabb relikviákat.

Forrás: fansbrands.hu

Ahol a rajongók a legfontosabbak

Sajnos rengeteg olyan ruhával és F1-es relikviával találkozhatunk a piacon, melyek nem eredetiek, ebből kifolyólag gyenge minőséget képviselnek. Az ilyen termékek mind a sportágra, mind a rajongókra rossz fényt vetnek, éppen ezért, akiknek valóban fontos a Forma 1, messziről elkerülik őket. Sokáig azonban nehéz volt olyan boltot találni Magyarországon, mely minden szempontból a tökéletes minőséget képviselte volna és minden rajongói igényt képes lett volna maradéktalanul kielégíteni.

A FansBRANDS az első és egyetlen magyar üzlet és webshop, ami kizárólag Forma 1 termékekre szakosodott. Alakulásának legfőbb célja már a 2011-es kezdetek idején is az volt, hogy olyan termékekkel szolgálja ki a száguldó cirkusz szerelmeseit, melyek eredetiek, exkluzívak és kizárólag a legmagasabb, prémium minőséget képviselik. Melyek közt olyan különleges darabok is akadnak, amikhez sehol máshol a világon nem lehet hozzájutni.

A https://www.fansbrands.hu ennek, és a lelkes közönségnek köszönhetően az elmúlt években a világ egyik legnagyobb Forma 1 webáruházává nőtte ki magát, mely 10.000-es raktárkészlete és gyártói háttere mellett komoly közösséggel is büszkélkedhet, melynek alapja nem más, mint a hazai Forma 1 rajongó keménymag, akik nélkül sem a sportág, sem a webshop nem létezhetne.

A FansBRANDS-nél mindig a szurkolók vannak a középpontban. Ha róluk van szó, sem a minőség, sem az eredetiség terén nem ismert szó az, hogy kompromisszum. A https://www.fansbrands.hu webshopban mindig a legújabb Forma 1 divat szerint öltözhetsz fel tetőtől talpig, és Te is tagja lehetsz a valódi, összetartó F1 közösségnek!

Forrás: fansbrands.hu

Ahol a legfőbb az elégedettség

A FanBRANDS webshopja nem csak arról híres, hogy nemzetközi szinten egyedi kínálattal rendelkezik. Leginkább arról, hogy itt minden Forma 1 rajongó megkaphatja azt, amit igazán szeretne, és ez egyáltalán nem csak a száles kínálatra értendő.

A https://www.fansbrands.hu vásárlás során rengeteg olyan extrát kínál, mely egyrészt garantálja azt, hogy a közösség tagjai minden esetben csak a legjobb minőséget kapják, másrészt pedig rengeteg meglepetést és különleges lehetőséget is tartogatnak a számukra.

A gyors és ingyenes szállítás mellett a 180 napos visszaküldés lehetősége garancia arra, hogy egy esetlegesen rosszul leadott rendelés vagy méretprobléma se okozzon kellemetlenséget. A biztonságos fizetés garantálja azt, hogy az adataid mindig a lehető legnagyobb biztonságban lesznek.

Forrás: fansbrands.hu

Ha szeretnéd, akár VIP tagja is lehetsz a közösségnek, mely olyan előnyöket biztosít, mint a kedvezményes vásárlás és az ingyenes expressz szállítás. Ami pedig a legjobb, hogy a rendelések mellől soha nem marad el a kifejezetten neked szánt ajándék sem!

A FansBRANDS-nél ugyanis Te és közös szenvedélyünk, a Forma 1 áll a középpontban. Éppen ezért a csapat minden nap a legnagyobb erőbedobással dolgozik azon, hogy a legjobbat nyújtsa, ha pedig bármi kérdésed vagy kérésed lenne, mindig készéggel áll rendelkezésre. Ne feledd ugyanis: a Forma 1 jóval több mint egyszerű sportág. A sebesség és a benzingőz mellett ez életérzés és életfogytig tartó szenvedély, szerelem!