Vágólapra másolva!
A Chelsea amerikai tulajdonosa, Todd Boehly a Los Angeles Dodgers baseballcsapatának meccsét a helyszínen tekintette meg, és a tv-felvételeken látszódott, hogy a leláton gusztustalan viselkedéssel keltett feltűnést.

Élő adásban gusztustalankodott Todd Boehly

Az amerikai üzletember a Los Angeles Dodgers társtulajdonosa is egyben, csapatának San Diego Padres elleni mérkőzését a helyszínen tekintette meg Dél-Koreában. A kamerák rögzítették, hogy miközben Boehly a lábát feltéve ült a lelátón, az egyik pillanatban két mutatóujjával az orrában turkált, ezt követően pedig a szájához nyúlt.

A milliárdos klubtulajdonosról készült sokkoló felvétel gyorsan elterjedt az interneten, állítólag már 800 ezren látták, mit művelt élő adásban a Chelsea első embere. 

A kommentelők közül rengetegen felháborodtak a látottakon, többen is azt írták, hogy egész egyszerűen gusztustalan és undorító látványt nyújtott, amit Boehly a lelátón csinált meccs közben.

Nem a Chelsea elnöke az egyetlen, aki korábban ilyen viselkedést tanúsított sporteseményen, a közelmúltban a Manchester United argentin sztárja, Alejandro Garnacho is lebukott már a kamerák előtt. A leghírhedtebb mind közül azonban valószínűleg a német válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Joachim Löw, aki a 2016-os Eb-n a nadrágjába nyúlkált, majd a kezét szagolgatta, de olyan is előfordult, hogy a szájába tette, amit előzőleg az orrából szedett ki.