Milliókat érő melegítő, közel 200 millió forintos Ferrari: Cristiano Ronaldo elképesztő luxusa - kép

Cristiano Ronaldo
Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo reacts during the Saudi Pro League football match between Al-Ittihad and Al-Nassr at King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah on December 26, 2023. (Photo by AFP)
Vágólapra másolva!
A szaúdi al-Nasszr együttsében játszó portugál világsztár, Cristiano Ronaldo két eltérő hangulatú fényképet tett közzé Instagram-oldalán. Az első képen még a legkisebb gyerekét emeli a magasba, aztán pedig egy közel 200 millió forintos luxusautóval villogott.

Cristiano Ronaldo Ferrarival lepte meg magát

Cristiano Ronaldo már hosszú évek óta elképesztő összegeket keres, ám amióta tavaly januárban Szaúd-Arábiába igazolt, valósággal bankot robbantott.

Cristiano Ronaldo imádja a drága autókat Forrás: AFP/-

Az al-Nasszrrel 2025 nyaráig írt alá, a klub pedig éves szinten 200 millió euróval (76 milliárd forint) honorálja azt, hogy az ötszörös aranylabdás őket választotta.

Ronaldo élvezi az életet a Közel-Keleten, jól megy neki a játék, 25 tétmérkőzésen 24 gólt és 11 gólpasszt jegyzett idén, családja pedig elkísérte Rijádba a 38 éves futballistát. A portugál zseni most egy friss posztot töltött fel az Instagramjára.

Az első képen legkisebb gyermekét, Bella Esmeraldát tartja a karjaiban, a második fényképen viszont egy vadiúj Ferrari mellett pózol

- vette észre a Bors.

Cristiano Ronaldo nagy rajongója a drága autóknak

A Daily Mail utánajárt annak, hogy mennyibe került a luxusautó.

A sötétkék Ferrari értéke nagyjából 177 millió forint, Ronaldo nem aprózta el saját maga megajándékozását.

Emellett a melegítőszettje is egy ismert dizájnermárka terméke, ez megközelítőleg 1,3 millió forintot ér.

A 38 éves világsztár nagy rajongója az autóknak, saját gyűjteménye közel nyolcmilliárd forintot ér.