Vágólapra másolva!
Az angol válogatott játékosok párjai már most készülnek arra, hogy hol fognak megszállni a jövő nyári, németországi labdarúgó Európa-bajnokság alatt. A terv az, hogy a torna elején egy ötcsillagos kastélyban laknak majd, de ez még csak a kezdet.

A tavalyi, katari világbajnokságon a helyi szabályok miatt kevés lehetőségük volt a focistabarátnőknek a megszokott kikapcsolódásra, hiszen az alkoholfogyasztás, az öltözködés és a zenehallgatás is erősen mérsékelve volt. Talán az ott kiesett lehetőséget is szeretnék bepótolni az angol válogatott focisták párjai, akik a jövő nyári Európa-bajnokságon hatalmas tombolásra készülnek Németországban.

Fern Hawkins és Harry Maguire évek óta házasok, a feleség Németországba is elkíséri a párját Forrás: Instagram/_fernhawkins

770 ezer egy éjszakáért

A Manchester United védőjének, Harry Maguire-nek a felesége, Fern Hawkins a barátnőivel együtt egy hivatásos utazástervezőt is felvettek, kezdésnek pedig a Kronbergben található ötcsillagos Schlosshotelbe szeretnének szállást foglalni – írta meg a Ripost. Az erdős területen található luxuskastélyban

egy szoba mintegy 770 ezer forintnak megfelelő euróba kerül,

de cserébe a szálloda limuzinszolgáltatást is biztosít a vendégeinek, és akár Porschét is tudnak majd bérelni igény esetén.

Hawkinsék másik terve egy Lohmarban található csúcskategóriás hotel, ahol a legkülönlegesebb koktélajánlatok, Michelin-csillagos séfek várják majd az angolokat.

A következő oldalra kattintva megnézhetik, kik azok az angol focistabarátnők- vagy feleségek, akik részt vehetnek ezen a különleges németországi kiruccanáson.