Vágólapra másolva!
Idén Rómában rendezik a golfozók legrangosabb csapatversenyét, a Ryder Kupát. A torna előtt a sportolók párjai közösen hódították meg az olasz fővárost a bombasztikus alakjukkal.

Az amerikai golfsztár, Brooks Koepka felesége, a színésznő Jena Sims a közösségi oldalán osztott meg néhány képet, amint Olaszország fővárosában vakációzott a kétévente sorra kerülő Ryder Kupa előtt, amelyen az amerikai és az európai válogatott csap majd össze a hétvégén. Sims Instagram-bejegyzésének tanúsága szerint a sportolófeleségek a vatikáni Szent Péter-bazilika és a Trevi-kút mellett a leghíresebb helyeket is bejárták Rómában, miközben hatalmas feltűnést keltettek a szexi külsejükkel – első sorban a 34 éves amerikai színésznő, akinek a dús keblei majdnem kiestek a ruhájából.

Az ötszörös győztes Koepka felesége mellett Colin Morikawa szerelme, Katherine, Patrick Cantlay menyasszonya, Nikki Guidice, Justin Thomas neje, Jillian Wisniewski, Zach Johnson párja, Kim, valamint Rickie Fowler felesége, Allison Stokke és Max Homa társa, Lacey Homa alkotta a dögös sportolófeleségek csoportját.