Vágólapra másolva!
Eric Dier, a Tottenham Hotspur angol válogatott labdarúgója a nyáron titokban feleségül vette modell szerelmét, aki nem rég egy képet osztott meg a közösségi oldalán, amelyből kiderült, hogy az álompár hamarosan szülői örömök elé néz.

A dél-afrikai modell, Anna Modler a hivatalos Instagram oldalán mutatta meg először terhes pocakját, ami vélhetően nyaralás közben készült, ugyanis a fotón egy fekete fürdőruhát visel, a háttérben pedig a sziklás tengerparti szakasz látható. Követői azonnal elárasztották a bejegyzést a gratulációkkal és a jókívánságokkal. A futballista felesége később sztoriban is megosztott egy bejegyzést a babavárásról, amiben egy rózsaszín lufi volt látható – utalva a gyerek nemére.

Dier és Anna 2022 szeptemberében kezdett randevúzni, majd alig két hónappal később bejelentették eljegyzésüket. Az esküvőre titokban került sor idén júliusban, amin csak a család és közeli barátok vettek részt.

Apa lesz a Tottenham Hotspur angol válogtott védője, Eric Dier Forrás: AFP/Justin Tallis

A Tottenham védője az idei szezonban még egyetlen percet sem játszott, legutóbb tavaly májusban a Crystal Palace ellen 1-0-ra megnyert bajnokin lépett pályára.