Vágólapra másolva!
Elárulta magát az olasz labdarúgó élvonalban szereplő Internazionale sportigazgatója, Piero Ausilio, ugyanakkor aligha kell bárkitől feddésre számítania.

A június elején Bajnokok Ligjája-döntőben szerepelt milánói csapat sporigazgatója egy nyilvános eseményen beszélt arról, hogy mennyire nem használja a közösségi médiát. Illete ez így nem is teljesen igaz. Neki magának nincs időnként frissülő közösségi oldala, egy Instagram-fiókot viszont létrehozott, és el is árulta, hogy miért.

"Azért hoztam létre a fiókot, hogy utána tudjak nézni a játékosok barátnőinek, feleségeinek, mert némelyik komoly problémákat tud okozni. A barántőkről és a feleségekről rengeteg mindent lehet leszűrni, még magáról az adott játékosról, vagy éppen egy másik csapatról."

Aki kíváncsi az önkéntes vallomásra eredetiben:

Bár Ausilio tapintatosan nem mondott nevet, de a problémás feleség alatt elsősorban alighanem a 2013-20 között az Interben szerepelt argentin csatár, Mauro Icardi párjára, Wanda Narára gondolhatott, aki miután férje ügynöke is volt, meglehetősen sok kellemetlen pillanatot okozott a klubnak.