Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Liverpool vasárnap hivatalosan is bejelentette a magyar válogatott Szoboszlai Dominik érkezését. A 22 éves focistáért 70 millió eurót fizetett a Mersey-parti klub, ezzel ő lett a klub történetének harmadik legdrágább játékosa. Szoboszlait már most sztárként kezelik Angliában, erre pedig ékes bizonyíték, hogy nem sokkal az átigazolása után a sajtó máris elkezdett a barátnőjével, a csoda szép Gécsek Fannival foglalkozni.

Szoboszlai Liverpoolba való igazolása után a Daily Mail máris szentelt egy cikket a focista gyönyörű barátnőjének, a 21 éves Gécsek Fanninak, akit korábban rendkívül tehetséges teniszezőnek tartottak.

Gécsek Fanni és Szoboszlai Dominik 2020 óta alkot egy párt Forrás: fannigecsek@instagram

Az angol lap kiemeli, hogy a 21 éves lány jelenleg modellkedik és azon dolgozik, hogy marketing diplomát szerezzen.

A korábban rendkívül tehetséges teniszezőnek tartott Gécsek Fanni 2020 óta alkot egy pár Szoboszlai Dominikkal. Fannit először akkor hozták kapcsolatba a focistával, amikor 2020 decemberében a Salzburgtól Lipcsébe igazolt.

Gécsek Fannira komoly jövő vár a modellszakmában is Forrás: fannigecsek@instagram

A budapesti lány a közösségi oldalán korábban rendszeresen osztott meg tartalmakat a teniszmeccsiről, de most úgy tűnik, hogy pihenteti a teniszkarrierjét, és inkább a modellkedésre és az influencerkedésre koncentrál.

A 21 éves Gécsek Fanni azonban nem csak egy gyönyörű arc, hanem keményen tanul budapesti Nemzetközi Üzleti Főiskolán.

Gécsek Fanni gyakran osztja modellfotóit a közel 49 ezer ezer követőjével az Instagramon.

Manapság a pár gyakran szerepel egymás közösségi médiás pillanatképein, ahol szerelmes mutogatásokat küldözgetnek egymásnak.

Gécsek Fanni mostanában többet foglalkozik a modellkedéssel Forrás: fannigecsek@instagram

Az angol lap azt írja, Szoboszlai Liverpoolba igazolása ellenére Fanni valószínűleg Budapesten marad, és valószínűleg ingázik majd Budapest és Liverpool között.