Vágólapra másolva!
Az amerikai pornószínésznő, Moriah Mills azzal fenyegetőzik, hogy kiszivárogtat egy szexuális tartalmú videót, amin állítólag a New Orleans Pelicans játékosa, Zion Williamson is látható.

Kínos szexbotrányba keveredett az NBA egyik nagy reménysége, Zion Williamson, miután az OnlyFans-modell és felnőttfilmes Moriah Mills a közösségi médiában fenyegette meg. A nő állítólag 2021 óta folytatott Williamsonnal szexuális kapcsolatot, akinek közben barátnője volt.

A 32 éves felnőttfilmes sztár azt követően zsarolta meg a sérülékeny kosarast, hogy Williamson bejelentette, párjával gyereket várnak.

A rengeteg gratuláció mellett a New Orleans játékosa fenyegető üzenetet is kapott, amelyben Mills azt állította, hogy kompromittáló szexfelvételei vannak a közös együttlétükről, amit kész kiszivárogtatni, ha a játékos nem fizet neki.

Szexbotrányba keveredett a New Orlens Pelicans sztárja, Zion Williamson Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Tim Nwachukwu

A The Daily Loud a Twitteren tett közzé egy képernyőfotót, amit állítólag Mills az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságnak címzett, és a játékos klubját is arra szólította fel, hogy váljanak meg a meglehetősen sérülékeny kosárlabdázótól.

– olvasható a pornós egyik Twitter-üzenetében.

"Zion nem nyerhet pert ellenem, bizonyítékom van arra, hogy embereket küldött azért, hogy megfenyegessenek, és ezt ő is tudja" – írta Mills, hozzátéve, hogy bírósági útra tereli az ügyet.

Mills állítólag azért haragudott meg, mert úgy véli, a 22 éves játékos hazudott neki, emiatt több képernyőképeket is közzétett a beszélgetéseikről, amelyekben Williamson megigérte, hogy pénzt küld neki a hallgatásáért cserébe. Persze, az is lehet, hogy csak így akart nagyobb népszerűségre szert tenni, ugyanis a Daily Mail információi szerint

a botrány kirobbanása óta már 2293 százalékkal többen kerestek rá a pornószínésznőre a Pornhubon.

Egyelőre sem Williamson, sem a Pelicans nem reagált a botrányra.