Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Neymar nyilvánosan, az Instagramon írt bocsánatkérő levelet Bruna Biancardihoz, aki közös gyermeküket várja.

Neymar és gyönyörű barátnője 2021 óta alkotnak egy párt, áprilisban jelentették be, hogy gyermeket várnak. A 31 éves focista valami rossz fát tehetett a tűzre, ugyanis hosszú bejegyzésben kért bocsánatot a 29 éves hölgytől.

„Bru, érted és a családodért tettem, amit tettem. Igazolni az igazolhatatlant. Nincs rá szükség, de nekem szükségem van rád az életünkben.

Biztosan mondhatom, hogy mindennap hibázok a pályán és azon kívül is. A privát életemben elkövetett hibákat a négy fal között oldom meg a családommal és a barátaimmal...

Ez mind most az életem egyik legkülönlegesebb emberét érintette. A nőt, akiről álmodoztam, a gyerekem anyját. Ártott a családodnak, ami már az én családom. Olyan érzékeny időszakban történt ez, mint amilyenben most vagy.

Bru, már bocsánatot kértem a hibáimért, a felesleges feszültség miatt, de ezt most nyilvánosan is megteszem. Ha egy privát ügy nyilvánosságra kerül, akkor a bocsánatkérésnek is nyilvánosnak kell lennie.

Nem tudom elképzelni magam nélküled, nem tudom, menni fog-e ez nekünk, de tudnod kell, hogy meg szeretném próbálni. A célunk miatt sikerülni fog, a gyermekünk iránti szeretetünk győzni fog, az egymás iránti szeretetünk erősebbé tesz minket.

Mindig együtt, szeretlek!"

Ezt az érzelmes üzenetet tette közzé Neymar, de az nem teljesen világos, mit követhetett el a PSG focistája.

Mindent egy helyen az Eb-ről