"Nem Nadal vagyok" - elképesztő történetet osztott meg Roger Federer

Laver Cup in Prague TENNIS sports SPORT Male men TROPHY Cup MEN'S racket NET racquet ATP Tour
PRAGUE, CZECH REPUBLIC - SEPTEMBER 24: Switzerland's Roger Federer of Team Europe celebrates with his team mate Spanish Rafael Nadal after his match against Australia's Nick Kyrgios (not seen) of the Team World in Prague, Czech Republic on September 24, 2017. It is a three day (22 to 24 September 2017) tournament pitting a team of the six best tennis players from Europe against six opponents from the rest of the world. The tournament has been named in honor of Australian tennis legend Rod Laver. At the beginning of the exhibition project was a tennis player Roger Federer, whose company TEAM8 is the main owner of the competition. Lukas Kabon / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Elképesztő történetet osztott meg a közösségi oldalán a legendás teniszező, Roger Federer. Olyan dolog történt vele, amelyre biztosan nem számítanánk, ugyanis joggal gondolná az ember, hogy egy a 20-szoros Grand Slam-győztes sztárt nem tévesztik össze mással. Pedig nemrég ez történt.

Minden idők egyik legnagyobb teniszezőjét senkinek nem kell bemutatni, vagy mégis? A visszavonult svájci klasszis ugyanis nem mindennapi történetet osztott meg a rajongókkal, akik azt kérték, osszon meg velük egy vicces sztorit.

Roger Federert összetévesztették Rafael Nadallal Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Lukas Kabon

Federer pedig eleget is tett a kérésnek, méghozzá egy friss és tényleg vicces történetet osztott meg a követőivel. A világklasszis játékost ugyanis összekeverték a korábbi nagy rivális Rafael Nadallal.

„A minap a Forma-1 alatt történt. Egy srác megkérdezte:

– írta Roger Federer a Twitter-oldalán.