Magánéleti botrányaira reagált Cristiano Ronaldo - fotó

Cristiano Ronaldo
Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C-L), accompanied by his partner Georgina Rodriguez (C-R) and his son Cristiano Ronaldo Jr, greets the crowd at the Mrsool Park Stadium in the Saudi capital Riyadh on January 3, 2023, upon his presentation as an Al-Nassr player. (Photo by FAYEZ NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az elmúlt hetekben Cristiano Ronaldo párkapcsolata tartotta lázban a világot, ugyanis sajtóhírek szerint a portugál klasszis viszonya megromlott szerelmével, Georgina Rodriguezzel. Az ötszörös aranylabdás futballista egy képpel reagált a pletykákra.

Az elmúlt napokban a világsajtó folyamatosan arról cikkezett, hogy válságba került Cristiano Ronaldo kapcsolata élettársával, Georgina Rodriguezzel. A hírek szerint az ötszörös aranylabdásnak már teljesen elege lett párja viselkedéséből, mert úgy érzi, hogy az argentin modell önelégültté és gőgössé vált, emiatt egyre inkább magával, és egyre kevésbé a családjukkal törődik. Emiatt felmerült, hogy Ronaldo hét év után szakít a párjával.

Cristiano Ronaldo tiszta vizet öntött a pohárba a válságba került kapcsoltát illetően Forrás: AFP/Fayez Nureldine

Nos, nem sokáig kellett várni, hogy a 38 éves portugál sztár megunja a pletykákat, és az Instagram-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba. Ronaldo egy közös képet osztott meg Georginával, megmutatva a nagyvilágnak, hogy közöttük minden rendben van, és hogy mennyire boldogok.

- írta Ronaldo a kép mellé.